16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με Γιαννακόπουλο και 3.500 οπαδούς του ο Παναθηναϊκός AKTOR στο Μόναχο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετράει αντίστροφα για μια ακόμα κρίσιμη εκτός έδρας ευρωπαϊκή αποστολή, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague, την οποία και θέλουν να ολοκληρώσουν έχοντας πάρει θέση στην τελική τετράδα της βαθμολογικής κατάταξης η οποία θα τους δώσει και πλεονέκτημα έδρας ενόψει Playoffs.

Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται στο Μόναχο με γηπεδούχο την Μπάγερν, αλλά μόνο ως φιλοξενούμενοι δεν αναμένεται να παρουσιαστούν. Και αυτό γιατί στο πλευρό τους αναμένεται να έχουν τουλάχιστον 3.500 οπαδούς τους που ταξίδεψαν τόσο από Ελλάδα, όσο και από άλλα σημεία της Ευρώπης αλλά όντας ορισμένοι φυσικά και κάτοικοι της Γερμανίας.

Την ίδια στιγμή, το παρών στο πλευρό της ομάδας του Εργκίν Αταμάν πρόκειται να «δώσει» και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ταξίδεψε αυθημερόν για τη Βαυαρία και θα παρακολουθήσει διά ζώσης έναν ακόμα εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας του.

Υπενθυμίζεται ότι είχε ταξιδέψει προηγουμένως και σε Μιλάνο, Μονακό και Μπολόνια στο πλαίσιο των αναμετρήσεων με τις αντίστοιχες τοπικές ομάδες, ενώ οι δύο τελευταίες κρίθηκαν στο τέλος με νικητήριο buzzer-beater του «τριφυλλιού». Συνολικά θα είναι η τέταρτη φορά που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δει από κοντά τους «πράσινους» αφού είχε «δώσει» το παρών και στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό