30.7 C
Athens
Δευτέρα, 10 Ιουνίου, 2024

Με βασικό τον Ζίνι η ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 14η αγωνιστική της Super League και ο Ματίας Αλμέιδα έχει παρατάξει την ομάδα του με μία… έκπληξη στο βασικό σχήμα. Η «Ένωση» αναζητά τη νίκη που θα την επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά και την ήττα του Παναθηναϊκού με 3-2 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (17/12) και αντιμετωπίζει τον προτελευταίο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης διατηρεί τη θέση του στην 11άδα, αφού ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς παραμένει τραυματίας, με τον Μίλαντ Μοχαμάντι να δίνει ανάσες στον Εχσάν Χατζισαφί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Πέτρος Μάνταλος παρατάσσεται στον κεντρικό άξονα δίπλα στον Νταμιάν Σιμάνσκι, ενώ ο Ζίνι και ο Νίκλας Ελίασον πλαισιώνουν τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, με τον σχηματισμό να είναι 4-2-3-1 (στα χαρτιά) και τον Λιβάι Γκαρσία να αποτελεί την «αιχμή του δόρατος».

Από την άλλη μεριά, ο Παναιτωλικός εξακολουθεί να μην έχει στο 100% τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος επανέρχεται από τραυματισμό και βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του Γιάννη Πετράκη. Θέση βασικού επίσης έλαβαν οι Στέφανος Καπίνο, Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης και Μάριος Οικονόμου.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Καπίνο, Μλάντεν, Ντουάρτε, Οικονόμου, Σίλβα Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Μπαλντασάρα, Χουάνπι, Λιάβας, Αλμέιδα Ντουάρτε, Ζοάο Πέδρο.

ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Μουκουντί, Βίντα, Σιντιμπέ, Μάνταλος, Σιμάνσκι, Ζίνι, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Λιβάι Γκαρσία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό