16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Με αυτές τις συνθήκες δεν θα επιστρέψω»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φραντσέσκο Τότι είχε κάνει κάποιες δηλώσεις μιλώντας για την αγαπημένη του Ρόμα αλλά και κάνοντας κριτική προς τον νυν ηγέτη της ομάδας, Παόλο Ντιμπάλα.

Ωστόσο, σε νέα του τοποθέτηση, ο εμβληματικός «θρύλος» των Ρωμαίων ξεκαθάρισε πως δεν έχει τίποτα το προσωπικό με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, αλλά την ίδια στιγμή έκανε γνωστές τις προθέσεις του αναφορικά με μια μελλοντική συνεργασία με τη Ρόμα .

Ο Τότι γνωστοποίησε ότι με την παρούσα διοίκηση, δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ομάδα που μεγαλούργησε ποδοσφαιρικά, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για την αντιμετώπισή του από τους διοικητικούς ηγέτες της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε o Φραντσέσκο Τότι:

«Δεν είμαι παράγοντας, είμαι ένας υποστηρικτής της Ρόμα και του ποδοσφαίρου. Μπορώ να λέω ό,τι θέλω, όπως πολλοί οπαδοί σκέφτονται, έτσι είπα και εγώ αυτό που σκέφτομαι. Εκφράστηκα έτσι αλλά όχι κατά του Ντιμπάλα. Πάντα τον υποστήριζα, από άποψης τεχνικής είναι ο δυνατότερος παίκτης της Ρόμα.

Για εμένα είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου, ποτέ δεν έχω μιλήσει άσχημα για εκείνον. Είπα ότι δεν είμαι παράγοντας, απλά το σκεφτόμουν, αυτό μόνο. Αν θέλουν να μεγαλοποιήσουν το θέμα έχει καλώς, αλλά δεν έχω τίποτα εναντίον του Ντιμπάλα. Ήμουν ο πρώτος που του είπα να έρθει στη Ρόμα.

Επιστροφή στη Ρόμα; Το είπα, με αυτήν την ιδιοκτησία δεν θα γίνει. Αν ήθελαν να με ψάξουν θα με είχαν βρει, αν γινόταν αυτό, ας ήταν. Ποτέ μην πεις όχι στη Ρόμα, τότε έλεγα πάντα πως θα πεθάνω με τη Ρόμα. Δεν εξαρτάται από εμένα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό