17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με Αράο στο «6» και χωρίς… δοκιμές ο Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ είναι το ματς που ξεχωρίζει στην 3η αγωνιστική των play-off της Super League, με την ομάδα του Φατίχ Τερίμ να αναζητά μονάχα τη νίκη και τον Τούρκο τεχνικό να έχει αφήσει τους… πειραματισμούς που δοκίμασε κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή (31/03). Με τρεις αλλαγές από τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό η σύνθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Γουίλιαν Αράο θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό σε ρόλο αμυντικού χαφ, με τον Σαμέτ Ακαϊντίν να παρατάσσεται δίπλα στον Τιν Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας. Ο Χούανκαρ επανέρχεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Γιάννης Κώτσιρας παίρνει τη θέση του Γιώργου Βαγγιανίδη στα δεξιά.

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι είναι κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού για άλλη μία φορά, με τον Αράο να έχει δίπλα του τον Άνταμ Τσέριν στα χαφ. Οι Μπερνάρ, Τάσος Μπακασέτας και Βενιαμίν Βέρμπιτς αποτελούν την 3άδα πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδη. 

Από την άλλη μεριά, η ΑΕΚ έχει τον Γιώργο Αθανασιάδη στην εστία και τους Εχσάν Χατζισαφί, Άρολντ Μουκουντί, Ντομαγκόι Βίντα και Λάζαρο Ρότα στην 4άδα της άμυνας από τα αριστερά προς τα δεξιά. Οι Γιενς Γιόνσον, Νταμιάν Σιμάνσκι, Πέτρος Μάνταλος και Νίκλας Ελίασον είναι στα χαφ, με τους Λιβάι Γκαρσία και Στίβεν Τσούμπερ στην επίθεση. Στον πάγκο ο Ορμπελίν Πινέδα.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Παναθηναϊκός (Φ. Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Χουάνκαρ, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Κώτσιρας, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Μπακασέτας, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης.ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Ελίασον, Μάνταλος, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό