22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Με απουσίες στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο ο Άρης

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος για μία ακόμη εκτός έδρας αποστολή είναι ο Άρης. Οι «κίτρινοι» μετά το 1-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για το κύπελλο Ελλάδας, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ένα ματς στο οποίο ο Άκης Μάντζιος θα έχει να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες. 

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Oντουμπάτζο (τιμωρημένος), Τζούρασεκ, Φαμπιάνο, Ζουλ, (προέρχονται από τραυματισμό και ακολουθούν το πρόγραμμά τους), Ρουπ, Δεληζήση, Χριστοδουλόπουλο, Κυριαζή και Αγοραστό. Από την άλλη, διαθέσιμος θα είναι ο Φεράρι.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την αποστολή της ομάδας:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (17/02), στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ροζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μπένετ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Odubajo (τιμωρημένος), Durasek, Fabiano Leismann, Jean Jules Mvondo (προέρχονται από τραυματισμό και ακολουθούν το πρόγραμμά τους), Rupp, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής, Αγοραστός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό