22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Με αλλαγή σχηματισμού και δίδυμο Ιωαννίδη-Σπόραρ ο Τερίμ, εκτός ο Κωνσταντέλιας

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στη «Λεωφόρο» σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι (31/03, 18:00, Cosmote Sport 2HD) και οι δύο προπονητές έχουν προχωρήσει σε συγκεκριμένες αλλαγές, με τον Φατίχ Τερίμ να είναι αυτός που έχει «ανακατέψει» τελείως την τράπουλα.

Ο Τούρκος τεχνικός «αποχαιρέτησε» το αγαπημένο του 4-2-3-1 και έχει στήσει την ομάδα του με 4-4-2 και δίδυμο μπροστά με Φώτη Ιωαννίδη και Άντραζ Σπόραρ. Οι Τάσος Μπακασέτας και Μπερνάρ αποτελούν τους δύο επιτελικούς μέσους, ενώ οι Γιάννης Κώτσιρας και Άνταμ Τσέριν είναι τα δύο αμυντικά χαφ.

Την 4άδα στην άμυνα του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Τιν Γεντβάι, Γουίλιαν Αράο και Γιώργος Βαγιαννίδης, με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι να είναι κάτω από τα δοκάρια.

Από την άλλη μεριά, ο ΠΑΟΚ δεν έχει στη σύνθεσή του τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει προτιμήσει στη θέση του τον Τόμας Μουργκ. Οι Κίριλ Ντεσπόντοφ, Τάισον και Μπράντον Τόμας σχηματίζουν την επιθετική 4άδα για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι Μεϊτέ και Σβαμπ είναι οι δύο κεντρικοί μέσοι στο πλάνο του Ρουμάνου τεχνικού, ενώ οι Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Κετζιόρα και Γιόνι Κάστρο σχηματίζουν την 4άδα μπροστά από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Παναθηναϊκός (Φ. Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Αράο, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Τσέριν, Μπερνάρ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Σπόραρ.ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Κετζιόρα, Γιόνι Κάστρο, Σβαμπ, Μεϊτέ, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό