20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Με ήλιο και λίγη σκόνη την Πέμπτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Πέμπτη, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις που κατά τόπους και κατά διαστήματα θα είναι πιο αυξημένες, ωστόσο, στα δυτικά, τα βόρεια και σε τμήματα της ανατολικής νησιωτικής χώρας αναμένεται να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές και κυρίως στη Θράκη κατά τόπους το πρωί και καταιγίδες.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι μειωμένες και θα περιοριστούν σταδιακά στα ανατολικά τμήματα της χώρας.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο έως 6 και πρόσκαιρα τοπικά και 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 19 με 21 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά καθώς και στη νησιωτική χώρα τους 22 με 24 και τοπικά 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια και μόνο λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 και τοπικά 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγες νεφώσεις κατά τόπους πιο αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές, και ιδιαίτερα στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 και τοπικά 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό