20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Με έπιασε από τον λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, ο οποίος δέχτηκε επίθεση μέσα στη Βουλή από τον ανεξάρτητο βουλευτή (και πρώην Σπαρτιάτη), Κωνσταντίνο Φλώρο, μίλησε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Star για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό.

«Δεν έχω να απαντήσω στις φαντασίες του καθενός. Δεχτήκαμε λεκτική επίθεση από τον Φλώρο, άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Για να τον αποφύγουμε λοιπόν, βγήκα εκτός της αιθούσης.

Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, ούτε να μιλήσω, ούτε να απαντήσω ούτε τίποτα. Δέχθηκα γροθιά στο πρόσωπο και με έπιασε από τον λαιμό και με έσυρε στο πάτωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γραμμένος.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ο Βασίλης Γραμμένος έχει σπάσει τη μύτη του από το χτύπημα του Κωνσταντίνου Φλώρου, κάτι που διαψεύδει ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα ρινικών οστών, διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης, τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής όπως επίσης και άλλες καθορισμένες διαταραχές της ρινός.

Μάλιστα, οι θεράποντες ιατροί στο νοσοκομείο, συνέστησαν στον κ. Γραμμένο να τοποθετηθεί νάρθηκας ανάπαυσης πηχεοκαρπικής, φάκελος ανάρτησης – ανάπαυσης βραχίονα, και να του χορηγηθεί αναρρωτική άδεια 10 ημερών.

«Τίποτα δεν έπαθε, απλά τον έριξα κάτω»

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Φλώρος – στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακούργημα- ισχυρίζεται πως η επίθεσή του ήταν «άμυνα» καθώς ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης του έβρισε τη μητέρα, με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού.

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν, ειδικά τη μητέρα μου που είναι ό,τι πιο ιερό έχω σε όλο τον κόσμο, να την πιάνει στο στόμα του. Με χειρονομίες, με κ…., μου έλεγε “εσένα θα σε γ… και σένα και τη μανούλα σου” και θα σας πάω με χειροπέδες μέσα. Τι δουλειά έχουν όλα αυτά στο κοινοβούλιο;».

Στην ερώτηση αν θεωρεί πως είναι λύση η βία, ο κ. Φλώρος απαντά πως «Αμύνθηκα. Πάνω σ’ αυτό είναι κι ο αστυνομικός μάρτυρας. Γιατί ο κ. Γραμμένος με έσπρωξε, με απώθησε με σκοπό να μπει στην αίθουσα. Μια χαρά είναι, τίποτα δεν έπαθε, απλά τον έριξα κάτω».

Όσον αφορά για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη του, ο ανεξάρτητος βουλευτής σημείωσε πως: «Όταν κάποιος μου βρίζει τη μητέρα, δεν μετανιώνω για ο,τιδήποτε κάνω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό