18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με έβρισε η Σταυρούλα, ο Τζέιμς με είπε ψυχοπαθή

Ειδήσεις Ελλάδα

Χαμός επικράτησε στο αποψινό (3/4) επεισόδιο του Survivor 2024 με την Ασημίνα: «Η Σταυρούλα με είπε μα@@@η, ο Τζέιμς ψυχοπαθή…», είπε η έμπειρη παίκτρια.

Η Ασημίνα ξεσπάθωσε και μίλησε για όσα έχει ακούσει από την Σταυρούλα και τον Τζέιμς: «Πλέον έχει ξεχειλίσει το ποτήρι και κάποια πράγματα είναι περνάνε τις ηθικές μου αξίες σαν άνθρωπο. Δεν μπορώ πραγματικά, έχω δεχθεί πάρα πολλά υποτιμητικά σχόλια και βρισιές στο παρελθόν, που δεν έχει καταγράψει η κάμερα. Αναφέρομαι συγκεκριμένα στη Σταυρούλα που είπε, βγαίνοντας από το συμβούλιο «μα@@@η, δεν έχω γνωρίσει χειρότερο άνθρωπο από σένα». Και σίγουρα, όταν καθόμουν και συζήταγα με την Κατερίνα Δαλάκα, είχε έρθει ο Τζέιμς και με είχε αποκαλέσει ψυχοπαθή».

«Είναι κουβέντες που δεν τις έχει καταγράψει η κάμερα και δεν έχω κάποια αποδεικτικό αλλά αν τα βάλω κάτω….Έγινε μέσα στο συμβούλιο, αν θέλει η παραγωγή μπορεί να το βρει. Τα παιδιά από εκεί είναι εριστικοί και κοροϊδεύουν. Το γνωρίζουν και οι συμπαίκτες μου και οι φίλοι τους… Τα σχόλια του Τζέιμς υποβιβάζουν… αν παίζω με πόνο το ξέρω εγώ, η ομάδα μου και ο γιατρός».

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον Τζέιμς ο οποίος είπε: «Το αστείο της υπόθεσης Ασημίνα είναι ότι οι ηθικές σου αξίες ξεκινάνε όταν καταλάβεις ότι τελικά το έπιασε η κάμερα…». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό