21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Με άνεση στις «16» της Γουαδαλαχάρα η Σάκκαρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε το καθήκον της απέναντι στην Αυστραλιανή Στορμ Χάντερ και μετά το 2-0 στα σετ πήρε την πρόκριση για τις Στορμ «16» της Γουαδαλαχάρα όπου θα αντιμετωπίσει την Καμίλα Γκιόργκι

Ψέκασε, σκούπισε και πέρασε η Μαρία Σάκκαρη! Η Ελληνίδα τενίστρια, που με εξαίρεση το δεύτερο σετ, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα επικράτησε 2-0 σετ της Στορμ Χάντερ παίρνοντας έτσι την πρόκριση στις «16» του 1000αρι της Γουαδαλαχάρα.

Η Σάκκαρη ήταν εξαιρετική σε όλα τα σημεία του αγώνα βγάζοντας εξαιρετικές υποδοχές και με «όπλο» της το forenhand πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την Καμίλα Γκιόργκι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μαρία Σάκκαρη μπήκε πολύ δυναμικά και εκμεταλλευόμενη τα άσχημα χτυπήματα της Χάντερ βρήκε να προηγείται γρήγορα, 3-0 στο πρώτο change του αγώνα με 12-2 πόντους συνολικά.

Η Χάντερ κατάφερε να μειώσει άμεσα σε 3-1 όμως η Σάκκαρη με πίεση στο forehand και με βελτιωμένο σερβίς πήρε το σετ σχετικά άνετα με 6-2 στα games.Δυσκολότερα τα πράγματα στο δεύτερο σετ για την Ελληνίδα τενίστρια η οποία υπέπεσε σε αρκετά λάθη δίνοντας στην Αυστραλιανή το δικαίωμα να προηγηθεί 2-0. Η μείωση του σκορ από την

Σάκκαρη, δεν πτόησε την Χάντερ η οποία έκανε το 3-1, όμως στη συνέχεια το σερβίς της Ελληνίδα την έβαλε ξανά στο παιχνίδι για το 3-2.

Οι δυο τενίστριες αναλώθηκαν στο ίδιο στυλ παιχνιδιού με τη Χάντερ να φτάνει στο 4-3, όμως η Σάκκαρη με απίθανο ντεμαράζ και love game έκανε το 4-4 για να συνεχίσει με άσο και break ώστε να κατακτήσει το ματς 6-4.

Τα σετ: 2-0 (6-2, 6-4)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό