19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μετ’ εμποδίων η μετακίνηση με τα μέσα μεταφοράς

Ειδήσεις Ελλάδα

Την συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσαν συνδικαλιστικοί φορείς και σωματεία. Στην απεργιακή κινητοποίηση θα πάρουν μέρος και εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ τα αστικά λεωφορεία, θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται από τις 10 π.μ. ή αργότερα, ενώ τα τελευταία δρομολόγια πρόκειται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες γύρω στις 8 το βράδυ.

Τι θα γίνει με το Μετρό και σιδηρόδρομους

Μέχρι στιγμής από τη διοίκηση του Μετρό, δεν έχει ανακοινωθεί εάν οι εργαζόμενοι της θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική απεργία.

Επιπρόσθετα, όπως ανακοίνωσαν τα σωματεία εργαζομένων (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης, Σωματείο Εργαζομένων ΟΣΕ, Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ), αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία στον σιδηρόδρομο, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Απόφαση για 24ωρη απεργία την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου έχουν λάβει και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, κάτι που σημαίνει ότι θα ακυρωθούν όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν εξαγγείλει, σύμφωνα με απόφαση του Σ.Α.Τ.Α., 48ωρη απεργία την Τρίτη, 27 και την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό