17.8 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία σε Κηφισό, Κηφισίας και Αττική Οδό

Ειδήσεις Ελλάδα

Κίνηση τώρα: Κίνηση για γερά νεύρα επικρατεί και σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται αυτή την ώρα στον Κηφισό, την Κηφισίας αλλά και την Αττική Οδό.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας αυτή την ώρα  «σημειωτόν» κινούνται τα οχήματα

Στον Κηφισό και συγκεκριμένα το τμήμα από Ρέντη έως Αιγάλεω και από Περιστέρι έως Νέα Φιλαδέλφεια. Στην κάθοδο υπάρχει μποτιλιάρισμα από τη γέφυρα Καλυφτάκη έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια και από τους Αγίους Αναργύρους μέχρι το Περιστέρι.Στην Κηφισίας κυρίως στο τμήμα ανόδου από τη διασταύρωση με την Αλεξάνδρας έως την Εθνικής Αντιστάσεως, καθώς και από την Καποδιστρίου έως και το Δαχτυλίδι. Στην κάθοδο υπάρχει κίνηση από τον Φάρο του Ψυχικού έως το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας.Στη λεωφόρο Μεσογείων από το ύψος της Αγίας Παρασκευής έως τους ΑμπελόκηπουςΣτη λεωφόρο Βασιλίσσης ΣοφίαςΣε δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Google

Όσον αφορά την Αττική Οδό σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται στο ρεύμα προς Ελευσίνα και συγκεκριμένα από την Δουκίσσης Πλακεντίας έως και τον κόμβο της Μεταμόρφωσης.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα,20΄-25΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Μεταμόρφωσης (έξοδος για Λαμία). https://t.co/LxlVCggWru

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) December 21, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό