22.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μετωπική σύγκρουση με δυο τραυματίες στο Βασιλικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην Εύβοια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στα δύο Ι.Χ που οδηγούσαν δυο νεαροί.

Τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο Βασιλικό Ευβοίας, πριν από την γέφυρα. Στο ένα εκ των δυο οχημάτων εγκλωβίστηκαν δύο νεαροί από την σύγκρουση οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το evima.gr άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας που έφτασε στο σημείο με δύο οχήματα και πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής. Για την άμεση περίθαλψη των δυο τραυματιών κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας τους δύο νεαρούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κεντρική οδός παρέμεινε για αρκετή ώρα κλειστή, με τους αστυνομικούς να βρίσκονται στο σημείο ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την καταγραφή των αιτών που οδήγησαν στο τροχαίο ατύχημα. Επίσης υπάλληλος της Τροχαίας μετέβη στο σημείο προκειμένου να διευκολύνει την κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων που διέρχονταν.

Δείτε τις εικόνες του evima.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό