31.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Μετωπική σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο- Απανθρακώθηκε 67χρονη οδηγός

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετωπικά συγκρούστηκε ένα ΙΧ με λεωφορείο το μεσημέρι της Κυριακής στο 52,9 χ/θ της εθνικής οδού Λιβαδειάς – Άμφισσας στο ύψος του Χρισσού.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες προς το παρόν. Το ΙΧ με οδηγό μια 67χρονη ανατράπηκε και πήρε φωτιά με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρει τραγικό θάνατο.

Στο λεωφορείο επέβαιναν Κινέζοι τουριστες, πέντε από τους οποίους τραυματίστηκαν ελαφρώς και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο Άμφισσας.

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συνολικά 14 άτομα με 5 οχήματα, ενώ εκλήθη και η 7η ΕΜΑΚ που δε χρειάστηκε τελικά να επέμβει.

#Σορός γυναίκας εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. όχημα, έπειτα από σύγκρουση του οχήματος με έτερο όχημα, στο 52ο χλμ Ε.Ο. Λιβαδειάς – Άμφισσας, στο Χρισσό ##Φωκίδας. Επιχειρούν 14 #πυροσβέστες με 5 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 20, 2023

Προανάκριση για το φοβερό δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας, που έκλεισε την κυκλοφορία στο σημείο, η οποία και διεξάγεται από εναλλακτική οδό μέσω του χωριού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό