21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μετεωρίτης προσγειώθηκε στο κρεβάτι Καναδής την ώρα που κοιμόταν

Ειδήσεις Ελλάδα

Τύχη βουνό είχε μια Καναδή, καθώς την ώρα που κοιμόταν, προσγειώθηκε δίπλα στο κρεβάτι της ένα κομμάτι μετεωρίτη.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον Καναδά. Μια γυναίκα, η Ρουθ Χάμιλτον, την ώρα που κοιμόταν, άκουσε έναν ισχυρό θόρυβο σαν έκρηξη και ένιωσε κάτι στο πρόσωπό της.

«Σηκώθηκα και άναψα το φως, δεν μπορούσα να καταλάβω τι στο καλό είχε συμβεί», είπε η Χάμιλτον σε καναδικά ΜΜΕ. Ένας αστυνομικός που ανταποκρίθηκε στην κλήση της 911 αναρωτήθηκε αν το σκληρό αντικείμενο που προσγειώθηκε στο μαξιλάρι της μπορεί να προήλθε από ένα κοντινό κατασκευαστικό έργο.

«Καλέσαμε το έργο Canyon για να δούμε αν έκαναν κάποια ανατίναξη και δεν το έκαναν. Ωστόσο, ανέφεραν ότι είδαν ένα έντονο φως στον ουρανό που έσκασε και προκάλεσε κάποιες εκρήξεις», ανέφερε η γυναίκα.

«Έτρεμα και φοβήθηκα, νόμιζα ότι κάποιος είχε μπει μέσα στο σπίτι ή ακούστηκε κρότος ήταν όπλο ή κάτι τέτοιο. Είναι σχεδόν ανακούφιση όταν συνειδητοποιήσαμε ότι θα μπορούσε να έχει πέσει μόνο από τον ουρανό», πρόσθεσε.

Η ανακουφισμένη γυναίκα είπε ότι τα εγγόνια της πιστεύουν ότι ο μετεωρίτης είναι πλέον ακίνδυνος, οπότε σχεδιάζει να τον κρατήσει. «Είμαι εντελώς έκπληκτη από το γεγονός ότι είναι ένα αστέρι που ήρθε από τον ουρανό. Είναι ίσως δισεκατομμύρια ετών», είπε, προσθέτοντας ότι το τρομακτικό περιστατικό της έδωσε μια νέα οπτική στη ζωή.

«Το μόνο πράγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι να πω ότι η ζωή είναι πολύτιμη και θα μπορούσε να εξαφανιστεί ανά πάσα στιγμή ακόμη και όταν νομίζετε ότι είστε ασφαλείς στο κρεβάτι σας», είπε η Χάμιλτον. «Ελπίζω να μην το θεωρήσω ποτέ ξανά δεδομένο», συμπλήρωσε.

Όσο για την τρύπα που έμεινε στο σπίτι της, η Χάμιλτον είπε ότι ελπίζει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έχει κάνει θα καλύπτει τους «εισβολείς από το διάστημα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό