23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μεταξά – Καπότσης: Αυτά είναι τα minimal στέφανα του γάμου τους (photos)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοτας τον έρωτά τους το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουλίου στα Φαλάσαρνα των Χανίων.

Το ζευγάρι πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο στην εκκλησία του Άγιου Εφραίμ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένας δεύτερος σε Χολιγουντιανό στυλ πάνω στην παραλία.

Το ζευγάρι είχε περίπου 200 καλεσμένους και έξι κουμπάρους, ενώ διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα στο wedding party τραγούδησαν η Κόνι Μεταξά, ο Λευτέρης Πανταζής και η Ελένη Φουρέιρα.

Τα social media γέμισαν με φωτογραφίες και βίντεο του γάμου τους, ωστόσο η Κόνι Μεταξά θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους τα στέφανα του γάμου, τα οποία ήταν σε minimal σχέδιο και λευκό χρώμα.

Να σας θυμίσουμε πως η νύφη δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει για τη μεγάλη μέρα τουλάχιστον δύο διαφορετικά νυφικά ώστε να εντυπωσιάσει και να ξεχωρίζει.

Για τον θρησκευτικό γάμο η Κόνι είχε επιλέξει ένα μακρύ στράπλες φόρεμα με πολύ μακριά ουρά και το ίδιο μακρύ πέπλο, χωρίς κεντήματα ή δαντέλες ενώ για τον γάμο στην παραλία η νύφη άφησε να φανεί όλο το σεξαπίλ της επιλέγοντας ένα πολύ στενό νυφικό με όλη την πλάτη έξω και πολύ βαθύ σκίσιμο μέχρι τον μηρό.

Η Κόνι όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά κατά την εμφάνισή της για την έναρξη του γαμήλιου πάρτι στην παραλία φόρεσε ένα δαντελωτό μίνι φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με ένα λευκό καπέλο.

Και επειδή οι εναλλαγές τής αρέσουν, η νύφη την ώρα του γλεντιού άλλαξε ξανά και φόρεσε ένα ιδιαίτερο νυφικό, κοντό μπροστά και με μακριά ουρά πίσω που όμως μπορούσε να απομακρυνθεί και να μετατραπεί σε μίνι στράπλες φόρεμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό