22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μετακόμιση – εξπρές για Meghan και Harry λίγο πριν τα γενέθλια της Markle

Ειδήσεις Ελλάδα

Τέλος το σπίτι στο Montecito για τους Sussexes; Ήρθε η ώρα για το Μαλιμπού;

Η απόφαση για να αφήσουν το Montecito είχε παρθεί από τα τέλη του 2022 και φαίνεται πως ήρθε η ώρα για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle να αφήσουν το πολυτελές σπίτι τους και να κινηθούν προς το Malibu σύμφωνα με ρεπορτάζ της Page Six.

Σε απόσταση 40 λεπτών από το Hollywood και περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά από το Montecito, το Malibu μοιάζει ιδανικό για το royal ζευγάρι. Άγνωστο παραμένει το εάν ο Harry με τη Meghan θα αποφασίσουν να κρατήσουν και το Montecito ή να το πουλήσουν μιας και ο Archie πηγαίνει σχολείο στην περιοχή εκείνη. Πάντως σύμφωνα με την Page Six, αν οι Sussexes θελήσουν να έχουν στην κατοχή τους και δεύτερη ιδιοκτησία θα πρέπει να βάλουν και δεύτερη υποθήκη, μιας και η πρώτη είχε γίνει γνωστή από το βιβλίο Spare του πρίγκιπα στο οποίο εξήγησε πώς κατάφεραν τον Ιούλιο του 2020 να μετακομίσουν εκεί.

«Κάναμε τα πάντα για να πάρουμε το σπίτι αυτό, γιατί μόλις μπήκαμε εκεί νιώσαμε χαρά και ηρεμία και ήταν θεραπευτικό, νιώσαμε ελεύθεροι. Κι όταν είδα τους φοίνικες, είπα στον άντρα μου να δει πόσο βαθιά στο έδαφος είναι ριζωμένοι».

Στο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, ο Harry και η Meghan φρόντισαν να μας δείξουν και στιγμές από το Montecito με τα δύο τους παιδιά, τον Archie και τη Lilibet,ενώ ήταν ο Archie εκείνος που είχε θαυμάσει τη θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Η απόφαση για μετακόμιση έρχεται περίπου δύο μήνες από την ημέρα που ένα άτομο κατάφερε να μπει στο σπίτι του Harry και της Meghan ξεπερνώντας τα μέτρα ασφαλείας του ζευγαριού. Τα σπίτια στη νέα ιδιωτική περιοχή ξεπερνούν τα 22 εκατομμύρια δολάρια, ενώ δεν είναι ακόμα σαφές αν ο πρίγκιπας και η Μαρκλ έχουν ήδη προχωρήσει στην αγορά νέας κατοικίας.

Το Montecito είναι μέρος που αγαπούν οι celebrities με διάσημους γείτονες εκεί, την Ellen Degeneres, την Gwyneth Paltrow αλλά και την Ariana Grande. Το αγροτόσπιτο με αισθητικής Τοσκάνης, χτίστηκε το 1998 και πουλήθηκε στο ζεύγος Shuman το 1999, το οποίο έκανε ανακαίνιση. Μιλάμε για ένα απίθανο σπίτι με θέα προς τον ωκεανό που έχει αυτόνομο σπίτι για τους προσκεκλημένους και γκαράζ που μπορεί να φιλοξενήσει 15 αυτοκίνητα.

Τέλος το Montecito για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry: Το νέο σπίτι και όσα ψάχνουν σε αυτό

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό