18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Τέλος από Τσέλσι ο Μπάμπα – Υπογράφει στον «Δικέφαλο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεταγραφές: Κοντά στην μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ εμφανίζεται ο Μπάμπα Ραχμάν μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Τσέλσι.

Ανοίγει ο δρόμος για τη μεταγραφή του Γκανέζου άσου στον ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης θα λύσει άμεσα κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την Τσέλσι και θα συνεχίσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αυτό αναφέρει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τον Ιταλό δημοσιογράφο που θεωρείται ειδικός στις μεταγραφές να σημειώνει πως ο Μπάμπα Ραχμάν θα «μετακομίσει» ως ελεύθερος στην ελληνική ομάδα.

«Όλα έχουν τελειώσει για τον Μπάμπα Ράχμαν στην Τσέλσι. Το συμβόλαιο του λύνεται κοινή συναινέσει και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ θα υπογράψει ως ελεύθερος για δυο χρόνια που θα τον κρατήσει εκεί μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όπως επίσης και ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

It’s now over for Abdul Rahman Baba at Chelsea. Contract set to be terminated on mutual agreement and he’s joining Greek side PAOK. ?? #CFC

?? PAOK will sign Baba as free agent on two year deal until 2025 — also William Troost Ekong joins PAOK from Watford, three year deal. pic.twitter.com/tEEtEp7RXy

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 3, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό