21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Πλησιάζει ο Καμπράλ – Φεύγει ο Πορόζο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεταγραφές: Κοντά στην απόκτηση του Ζοβάνε Καμπράλ εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, τη στιγμή που ο Πορόζο φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν.

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, μια και τις τελευταίες ώρες του «παραθύρου» του Ιανουαρίου, οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται κοντά σε μία ακόμα κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο λόγος γίνεται για τον Ζοβάνε Καμπράλ, ο οποίος ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα της Πορτογαλίας, τα «Λιοντάρια» ετοιμάζονται να διακόψουν τον δανεισμό του στην Σαλερνιτάνα, όπου αγωνίζεται μέχρι τώρα και να τον παραχωρήσουν, με το ίδιο… καθεστώς, στους Πειραιώτες.

Ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι μετέχει στο Κόπα Άφρικα, που είναι σε εξέλιξη στην Ακτή Ελεφαντοστού, έχει στην κατοχή του πορτογαλικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει πως δεν θα πιάσει θέση ξένου, ενώ όπως όλα δείχνουν θα πάρει τη θέση του Πεπ Μπιέλ, που ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Άουγκσμπουργκ.

Φεύγει ο Πορόζο

Τέλος από το ρόστερ του Ολυμπιακού αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Τζάκσον Πορόζο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, η Τρουά διέκοψε τον δανεισμό του στην ελληνική ομάδα, αφού έχει έρθει σε συμφωνία με την Κασίμπασα. Οι Τούρκοι αναμένεται να αποκτήσουν τον παίκτη ως δανεικό για έναν χρόνο και τον επόμενο Ιανουάριο θα μπορέσουν να αποκτήσουν τα δικαιώματά του, αφού υπάρχει οψιόν αγοράς.

Σχετικές ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό