28.2 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Μετά τον long-covid, «σάπισαν τα δόντια μου, έπεσαν τα μαλλιά μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Καίτη Φίνου μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει, μετά τον κορονοϊό, αλλά και τις σκέψεις της να περάσει την υπόλοιπη ζωή της στο γηροκομείο.

Μιλώντας στον Alpha, η ηθοποιός περιέγραψε, ότι μετά τον long-covid, «σάπισαν τα δόντια της και έπεσαν τα μαλλιά της και τα νύχια της».

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου είπε στην εκπομπή ότι δεν έδινε συνεντεύξεις γιατί αισθανόταν άσχημα για την εμφάνισή της. «Αισθανόμουν άσχημα να παρουσιαστώ με τα προβλήματα που είχα. Τώρα τα συνήθισα. Μένουν ακόμη, αν και πέρασε ένας χρόνος και πάσχουν παρενέργειες. Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα – αν προλάβω να μην τυφλωθώ. Έφυγαν νύχια, έφυγαν τα μισά μου μαλλιά, ακόμη η χτενίζομαι και βγάζω τούφες. Ρωτάει πολύς κόσμος “πού βρίσκεις τα λεφτά και βάζει δόντια”» ανέφερε.

Όσο για τη βοήθεια που δέχεται, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Σπίτι του Ηθοποιού αλλά και σε έναν πρώην σύντροφό της, ο οποίος αν και έχουν χωρίσει, την ενισχύει οικονομικά.

Σχετικά με αυτό, η Καίτη Φίνου είπε: «Το Σπίτι του Ηθοποιού είναι στο στήριγμά μου τόσα χρόνια. Δεν φοβάμαι μη μου έρθει το ρεύμα. Η Άννα Φόνσου μας έχει ερκοντίσιον, ανάλογα με τον καιρό την εποχή. Νιώθω ότι είμαι πια στο σπίτι μου, έκλεισα 13 χρόνια εκεί πέρα. Μένεις εδώ μέχρι να μπορέσεις να αυτοεξυπηρετείσαι, γιατί δεν είναι γηροκομείο να έχει και γιατρούς».

Τέλος, η ηθοποιός είπε για τον πρώην σύντροφό της: «Είχα σύντροφο μέχρι κάποια στιγμή μέχρι και πριν τον Covid. Αυτός ο άνθρωπος δεν έπαψε να με φροντίζει, υπάρχει στη ζωή μου χωρίς να βγαίνουμε. Δεν τον βλέπω καθόλου, αλλά υπάρχει στη ζωή μου σαν μια βοήθεια στην κάρτα μου, σαν μια σύνταξη καλή».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό