21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μετά τον Νταλάρα και η Πρωτοψάλτη θύμα ψεύτικου προφίλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά τον Γιώργο Νταλάρα, θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Συγκεκριμένα μήνυμα προς τους διαδικτυακούς ακόλουθούς της έστειλε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ενημερώνοντας τους ότι επιτήδειοι δημιούργησαν ψεύτικο προφίλ στα social media, χρησιμοποιώντας το όνομα της.

Μέσα από ένα story στο Instagram, η γνωστή καλλιτέχνιδα δημοσίευσε σκρινσοτ από τον εν λόγω λογαριασμό -που διαθέτει 7 ακολούθους και έχει και λινκ από το προφιλ της στο Facebook – γράφοντας  «Προσοχή! Ψεύτικο προφιλ». 

instagram
Νταλάρας: «Απατεώνες χρησιμοποιούν το όνομά μου»

Μέσω Instagram, ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση το απόγευμα της Τρίτης 19 Μαρτίου, προκείμενου να ενημερώσει τους ακολούθους του, για το τι συμβαίνει. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης γνωστοποίησε ότι υπάρχουν ορισμένοι επιτήδειοι οι οποίοι χρησιμοποιούν το όνομά του με στόχο να αποσπάσουν κωδικούς ή χρήματα από ανυποψίαστους χρήστες των social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νταλάρας έγραψε: «Παράκληση θέρμη να προσέχετε πολύ με τους απατεώνες του διαδικτύου. Ειδικά με εκείνους που χρησιμοποιούν το όνομά μου με σκοπό να σας αποσπάσουν κωδικούς ή χρήματα. Πρέπει να γίνεται άμεσα αναφορά και μπλοκάρισμα και από εσάς. Μία μόνο είναι η επίσημη σελίδα στο Instagram και μία μόνο η επίσημη σελίδα στο Facebook».

Instagram

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό