16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μετά τα τελεσίγραφα η ώρα της αποθέωσης του Παύλου Πολάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγες ώρες κράτησε η σκληρή γραμμή Κασσελάκη απέναντι στον πολιτικό του μέντορα Παύλο Πολάκη.

«Αν δεν ήταν ο Παύλος, εγώ δεν θα ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο κλείσιμο των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής.  

«Εγώ αν δεν γνώριζα τον Μανώλη Καπνισάκη και τον Παύλο Πολάκη, δεν θα ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον απόηχο του τελεσιγράφου που έστειλε προς τον βουλευτή Χανίων, δια αντιπροσώπου, για τη στάση του έναντι της νομοθετικής ρύθμισης για τα ομόφυλα ζευγάρια. 

Σημειώνεται πως ο Παύλος Πολάκης στην Πολιτική Γραμματεία εξέφρασε την αντίθεσή του με την προωθούμενη ρύθμιση. Ο κ. Κασσελάκης τον προειδοποίησε με διαγραφή και στη συνέχεια πέταξε το γάντι στους βουλευτές του να βγουν ανοιχτά και δημόσια στην Κεντρική Επιτροπή και να πουν εάν διαφωνούν με το γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια. 

eurokinissi
Ευρωψηφοδέλτιο μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πως η κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος θα γίνει με «ανοιχτή, ηλεκτρονική ψηφοφορία» ενώ όποιος θελήσει να είναι υποψήφιος θα πρέπει να γραφτεί μέλος στο κόμμα και στη συνέχεια να στείλει το βιογραφικό του. 

Τα ονόματα θα περάσουν από την Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία και στη συνέχεια θα γίνει η ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στο θέμα της ένταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην ομάδα των ευρωσοσιαλιστών και δεσμεύτηκε πως θα γίνει αναλυτική συζήτηση στο συνέδριο του κόμματος. 

Χθες οι Γιάννης Ραγκούσης και Θανάσης Θεοχαρόπουλος στις παρεμβάσεις τους στην Κεντρική Επιτροπή ζήτησαν να γίνει δημοψήφισμα, μεταξύτ των μελών του κόμματος, για την τελική και επίσημη θέση που θα πάρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό