14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μεντιλίμπαρ: «Δεν αλλάζουμε φιλοσοφία – Μου είπε ο Βαλβέρδε για την Τούμπα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά τη νίκη επί της Φερεντσβάρος για το Conference League, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την 23η αγωνιστική της Super League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τόνισε ότι η ομάδα του θα έχει την ίδια φιλοσοφία σε όλα τα παιχνίδια της και πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε, του μίλησε για τα παιχνίδια στην «Τούμπα».

Διαβάστε όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Έχουμε την ίδια φιλοσοφία σε όλα τα παιχνίδια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή παίζουμε με τον πρώτο της βαθμολογίας. Ξέρουμε ότι το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην Ελλάδα. Είναι πρώτοι και εμείς τέταρτοι, οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε για να μειώσουμε τη διαφορά. Το μόνο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:

«Πριν έρθω, μίλησα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και όταν του είπα πως το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, μου είπε ότι θα έχω πολύ γρήγορα την ευκαιρία να καταλάβω τι σημαίνει να παίζεις ένα μεγάλο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ δυνατή ατμόσφαιρα στα ντέρμπι και περιμένω να είναι εναντίον μας. Είδαμε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκού και καταλάβαμε ότι δεν έχει σημασία το γήπεδο και η ατμόσφαιρα, σημασία έχει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να συγκεντρώνεσαι στο παιχνίδι».

Για τα προβλήματα του Ολυμπιακού:

«Για το Πρωτάθλημα δεν έχουμε προβλήματα. Για την Ευρώπη έχουμε παίκτες που είναι εκτός. Όπως ξέρετε έχουμε τα προβλήματα με Ζέλσον Μαρτίνς και Κίνι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό