18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μεντβέντεφ εναντίον Τζόκοβιτς στον μεγάλο τελικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντανίλ Μεντβέντεφ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του US Open στον μεγάλο τελικό της Κυριακής(10/9, 16:00), εξασφαλίζοντας την πρόκρισή τους στο ματς που θα κρίνει το τουρνουά έπειτα από εξαιρετικές εμφανίσεις τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Μπεν Σέλτον και… καθάρισε τον ημιτελικό με 3-0 σετ. Πήρε το πρώτο με 6-3, το δεύτερο με 6-2 και το τρίτο με 7-6.

«Είμαι 36 ετών, οπότε κάθε τελικός Grand Slam μπορεί να είναι ο τελευταίος. Γι’ αυτό εκτιμώ αυτές τις ευκαιρίες να κερδίσω Grand Slam περισσότερο από ό,τι δέκα χρόνια πριν, διότι δέκα χρόνια πριν σκεφτόμουν ότι είχα χρόνια μπροστά μου. Δεν ξέρω πόσα έχω τώρα ή πόσα από αυτά τα χρόνια θα παίζω και τα τέσσερα σλαμς σε μια χρονιά» δήλωσε μετά την νίκη του ο Σέρβος τενίστας.

Στον άλλο ημιτελικό, σε ένα επικό παιχνίδι, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πέταξε έξω τον Κάρλος Αλκαράθ που ήταν και το φαβορί στο ζευγάρι αυτό. Με 3-1 σετ(7-6, 6-1, 3-6, 6-3) ο Ρώσος αθλητής σε ένα γήπεδο που ήταν στο 100% υπέρ του Ισπανού, κατάφερε να κυριαρχήσει και να φτάσει στο τέλος του δρόμου, όπου διεκδικήσει το τουρνουά που είχε κατακτήσει το 2021.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό