18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μεθυσμένη 23χρονη έσυρε το σύντροφό της 160 μέτρα με το αυτοκίνητο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η δολοφονία ενός 24χρονου από την 23χρονη σύντροφό του, αφού «πέρασε» 3 φορές από πάνω του με το αυτοκίνητό της και τον έσυρα για 160 μέτρα.

Η Άλις Γουντ, 23χρονη φοιτήτρια φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ με μεταπτυχιακό στο Κέιμπριτζ, καταδικάστηκε την Τρίτη για τη δολοφονία του Ράιαν Γουάτσον, 24 ετών, αφού το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό της ότι ο θάνατός του ήταν ένα «τραγικό ατύχημα».

Το περιστατικό συνέβη στις 6 Μαίου 2023, όταν το ζευγάρι βρισκόταν σε ένα πάρτι στο Στόουκ της κεντρικής Αγγλίας και είχε αρχίσει να μαλώνει.είχε αρχίσει να μαλώνει σε ένα πάρτι στο Στόουκ στις 6 Μαΐου πέρυσι. Αφού γύρισαν σπίτι, η Άλις Γουντ μπήκε στο αυτοκίνητό της και άρχισε να ανεβάζει στροφές στον κινητήρα.

Οι τρομακτικές εικόνες που καταγράφηκαν στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, δείχνουν αρχικά την Γουντ να στρέφει το αυτοκίνητο πάνω στο σύντροφό της και σχεδόν να τον χτυπά. Στη συνέχεια όμως αυτό έγινε πράξη, με την 23χρονη να οδηγεί κατά πάνω του και να τον χτυπά κατά μέτωπο. Από το δυνατό χτύπημα, ο άτυχος νεαρός «εκσφενδονίστηκε» στο καπό, ενώ στη συνέχεια μπόρεσε να σταθεί στα πόδια του.

A 23-year-old woman has been found guilty of murdering her fiancé after deliberately driving her car at him in Rode Heath.

Alice Wood was convicted of the murder of 24-yr-old Ryan Watson at Chester Crown Court on Tuesday 2 January, following a three-week trial. pic.twitter.com/vn9AqnrCwr

— London & UK Street News (@CrimeLdn) January 2, 2024

Σε αυτό που οι σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ως «chicken game», η Γουντ χτύπησε τον 24χρονο για τρίτη φορά, παγιδεύοντάς τον κάτω από τον μπροστινό προφυλακτήρα και, με τον άτυχο άνδρα να μένει έτσι παγιδευμένος στο αμάξι, οδήγησε μια απόσταση 160 μέτρων κατά μήκος της οδού Sandbach στο χωριό Rode Heath προτού τελικά σταματήσει.

Στη συνέχεια, η Γουντ βγήκε από το αυτοκίνητο και χτύπησε την πόρτα ενός γείτονα για να πει: «Παρακαλώ καλέστε ένα ασθενοφόρο, νομίζω ότι παρέσυρα το φίλο μου». Κατά τη σύλληψη, με δάκρυα στα μάτια, η Γουντ είπε στους αστυνομικούς: «Είμαι οκ με αυτό, το αξίζω».

Η δράστρια, η οποία είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, δεν έδειξε κανένα συναίσθημα, όταν σήμερα το πρωί άκουσε την καταδίκη της για φόνο.

Ο δικαστής Μάικλ Λέμινγκ είπε στον Wood: «Έχετε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Ράιαν Γουάτσον. Υπάρχει μόνο μία ποινή που επιτρέπει ο νόμος και αυτή είναι η ισόβια κάθειρξη».

«Οφείλω να εξετάσω την ελάχιστη ποινή που πρέπει να εκτίσετε προτού το Συμβούλιο Αποφυλάκισης κρίνει ασφαλές να αποφυλακιστείτε. Μπορεί να μην απελευθερωθείτε ποτέ. Είναι απόφαση του Συμβουλίου Αποφυλάκισης».

Η Γουντ έστρεψε το βλέμμα της προς τα κάτω.

Μετά την καταδίκη της, η οικογένεια του θύματος είπε ότι «επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη» για τον «αγαπημένο» γιο τους.

Σε δήλωσή τους ανέφεραν: «Ο θάνατος του Ράιαν άφησε την οικογένειά μας συντετριμμένη. Μας τον πήραν πολύ νωρίς. Ήταν απλώς ένας νέος, 24 ετών, με όλη του τη ζωή μπροστά του».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό