24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μεγαλύτερη η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των iPhone 15 σύμφωνα με την Apple

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple επιβεβαίωσε ότι η σειρά iPhone 15 προσφέρει ουσιαστικές βελτιώσεις όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 μπορούν να διατηρήσουν έως και το 80% της αρχικής τους χωρητικότητας μετά από 1.000 φορτίσεις υπό ιδανικές συνθήκες, ενώ τα προηγούμενα μοντέλα είχαν αξιολογηθεί σε 500 φορτίσεις για την ίδια χωρητικότητα. Η Apple αποκάλυψε τις ενημερωμένες μετρήσεις διάρκειας ζωής της μπαταρίας σε μια ειδική σελίδα υποστήριξης για τις μπαταρίες των iPhone.

Η Apple ανέφερε επίσης στην ιστοσελίδα 9to5Mac ότι χρησιμοποίησε ένα συγκεκριμένο τεστ φόρτισης, το οποίο περιελάμβανε φόρτιση και εκφόρτιση της μπαταρίας 1.000 φορές υπό συγκεκριμένες συνθήκες που θα προσομοίαζαν πραγματικά σενάρια χρήσης.

Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στις “συνεχείς αναβαθμίσεις των εξαρτημάτων της μπαταρίας και των συστημάτων διαχείρισης ενέργειας με την πάροδο των ετών” και η εταιρεία εξετάζει επίσης παλαιότερα μοντέλα iPhone για να δει πώς λειτουργούν οι μπαταρίες τους.

Υπάρχουν πολλοί αστερίσκοι εδώ, καθώς η φθορά της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει σημαντικά μεταξύ των χρηστών ανάλογα με μια πληθώρα παραγόντων, όπως η τακτική χρήση και τα πρότυπα φόρτισης.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό