19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Μεγάλο κίνητρο να γράψουμε ιστορία και να πάμε Final-4»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Περιστέρι έχει ραντεβού με την ιστορία στη Γερμανία, στο οποίο θα είναι συνεπές αφού κατάφερε και επικράτησε της Βόννης με 90-62 σε μια τρομερή και επιβλητική εμφάνιση.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ισοφάρισαν τη σειρά με την γερμανική ομάδα στο 1-1 για την προημιτελική φάση του Basketball Champions League και πλέον προετοιμάζονται για το μεγάλο τρίτο και τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι που θα κρίνει τον νικητή και αυτόν που θα προκριθεί στο Final Four του Βελιγραδίου.

Κάνοντας δηλώσεις στο Flash.gr και τον Αλέκο Χρυσικόπουλο, ο αρχηγός της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, Λεωνίδας Κασελάκης επισήμανε τι ήταν αυτό που άλλαξε σε σχέση με το πρώτο χαμένο ματς αλλά και τον πρέπει να κάνει η ομάδα του προκειμένου να σταθεί όρθια στη Γερμανία και να γράψει ιστορία έχοντας πολύ μεγάλο κίνητρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λεωνίδας Κασελάκης στο Flash.gr:

Τι άλλαξε και ποια ήταν τα βασικά στοιχεία που βελτιώσατε σε αυτήν την κυρίαρχη εμφάνιση σε σχέση με το σχετικά κακό και χαμένο πρώτο παιχνίδι της Γερμανίας;

«Σίγουρα ήταν διαφορετικός ο τρόπος προσέγγισης, παίξαμε καλύτερη άμυνα. Η Βόννη είναι μια ομάδα που αν την παίξεις σκληρά στο πίσω μέρος του παρκέ, θα της δημιουργήσεις προβλήματα. Αν την αφήσεις να κάνει το παιχνίδι της, επειδή έχει ποιότητα αλλά και χημεία σαν ομάδα, τότε θα σου δημιουργήσει εκείνη προβλήματα. Νομίζω ότι κόψαμε κατά πολύ το τρανζίσιόν τους (τους αιφνιδιασμούς, σκορ στο ανοιχτό γήπεδο κλπ.) αλλά και τα επιθετικά ριμπάουντ, στοιχεία τα οποία μας είχαν κοστίσει στο πρώτο παιχνίδι και νομίζω ότι καταφέραμε να πάρουμε δίκαια μια σημαντική νίκη».

Ποιο είναι το κλειδί και ποια πρέπει να είναι η προσέγγιση για να διεκδικήσετε την νίκη άρα και την πρόκριση μέσα στην έδρα της Βόννης;

«Πλέον είναι ένας τελικός, νομίζω το μεγάλο κίνητρο είναι να γράψουμε ιστορία και να προκριθούμε στο Final Four για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί και εκεί. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας, προφανώς δε θα έχει καμία σχέση ούτε με το πρώτο αλλά ούτε και με το δεύτερο παιχνίδι. Είναι ένας μονός τελικός στην έδρα της Βόννης και πρέπει να πάμε εκεί πέρα με τη σωστή προσέγγιση από το πρώτο λεπτό για να αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που ξέρουμε ότι θα αλλάξει πρόσωπο στο γήπεδό της».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό