25 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

«Μεγάλος coach ο Μεντιλίμπαρ, χαρούμενος ο Ελ Κααμπί στον Πειραιά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον σπουδαίο τελικό του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα. ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έδωσε συνέντευξη στον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, με τον ίδιο να αναφέρεται στον μεγάλο στόχο των Πειραιωτών, τον Μεντιλίμπαρ και τον… ασταμάτητο Ελ Κααμπί.

Για τον τελικό του Conference League: «Στην Ευρώπη ποτέ δεν ξέρεις, είναι πάντα δύσκολοι αγώνες απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, για εμάς είναι όνειρο να παίξουμε αυτόν τον τελικό. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με παράδοση στις νίκες και το να παίξεις έναν ευρωπαϊκό τελικό είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλο τον ελληνικό λαό. Εχουμε έναν πρόεδρο που μας στηρίζει πάντα, που αγαπάει πολύ τον σύλλογο. Κόντρα στην Φιορεντίνα μάς περιμένει ένα όμορφο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να σηκώσουμε αυτό το τρόπαιο. Έχουμε μια ομάδα με καλούς παίκτες, ταλαντούχους και που υπερασπίζονται τα χρώματά μας».

Για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του Ολυμπιακού: «Εχει γίνει πολύ καλή δουλειά στον τομέα των Νέων και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ταλέντο στην Ελλάδα. Έχουμε νέους που έρχονται από τα τμήματα υποδομής και βρίσκονται στο κατώφλι της πρώτης ομάδας. Για εμάς αυτό είναι σημαντικό και σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δουλεύει καλά».

Για την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Είναι ένας απλός άνθρωπος και ένας μεγάλος προπονητής. Κατέκτησε το Europa League με τη Σεβίλλη και έχει μεγάλη εμπειρία. Εγώ και ο πρόεδρος επιλέξαμε τον Μεντιλίμπαρ για αυτό το λόγο. Από τότε που έφτασε, ένωσε την ομάδα, είμαστε μια οικογένεια. Ξέρει να καθοδηγεί την ομάδα».

Για τον δεινό σκόρερ Αγιούμπ Ελ Κααμπί: «Πρώτα απ’ όλα λέω ότι είναι ένας σπουδαίος εργάτης, ένα σοβαρό άτομο και σπουδαίος επαγγελματίας. Δεν είναι στατικός παίκτης και βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα. Είναι ένας επιθετικός που σκοράρει πολύ και αυτό είναι σημαντικό για κάθε επιθετικό. Εάν φοβόμαστε μην τον χάσουμε το καλοκαίρι σε περίπτωση σημαντικών προσφορών; Όχι, έχει συμβόλαιο μαζί μας και είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό