21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μεγάλος ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο «δικέφαλος του βορρά» νίκησε 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ένας ΠΑΟΚ βγαλμένος από την εποχή του πρωταθλήματος του 2019 εμφανίστηκε σήμερα στους Ζωσιμάδες και σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τον ΠΑΣ Γιάννινα. H ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν απόλυτα κυνική και νίκησε 4-0 τον «Άγιαξ της Ηπείρου», μένοντας μόνη της στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο είχε δύο κομβικές στιγμές. Η πρώτη στο 30′ και η δεύτερη στο 44′. Σε μία αναμέτρηση χωρίς ρυθμό και τις μεγάλες ευκαιρίες, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μιλιντσεάνου εντός περιοχής και από το… πουθενά ο ΠΑΟΚ κέρδισε την εσχάτη των ποινών. Ο Κούρτιτς δεν λάθεψε και άνοιξε το σκορ. Η δεύτερη κομβική φάση ήρθε στο φινάλε του πρώτου μέρους. Από εξαιρετική συνεργασία στα αριστερά, ο Σνάιντερ βρήκε «καθαρή» εκτέλεση από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Το δεύτερο μέρος ήταν μια… άλλη ιστορία. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τις γραμμές τους, πήραν περισσότερα ρίσκα, άφησαν χώρους και ένας καταπληκτικός ΠΑΟΚ στο ανοιχτό γήπεδο «τιμώρησε» την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.

Στο 63′ ο Κούρτιτς με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0 και στο 68′ ο Ντάγκλας Αουγκούστο με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Λοντίγκιν για το 3-0 «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του. Ο Άκπομ στο 90′ μετά από ασίστ του Μπίσεσβαρ, έβαλε το κερασάκι στη τούρτα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0 υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό