18.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Μεγάλες εκπτώσεις σε γνήσιες άδειες Windows και Office

Ειδήσεις Ελλάδα

Η προσθήκη του Microsoft Office στον Mac ή τον υπολογιστή σας ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων, είτε μόλις αγοράσατε έναν νέο υπολογιστή είτε έχετε εγκαταλείψει οριστικά τις διαδικτυακές εφαρμογές. Αν είστε χρήστης Mac, το Office Home & Business 2021 σας δίνει πρόσβαση στα Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Teams, OneNote και Outlook. Διατηρήστε την ομαλή ροή εργασιών σας δημιουργώντας έγγραφα με το Microsoft Word, υπολογίζοντας αριθμούς στο Microsoft Excel, παράγοντας παρουσιάσεις με το Microsoft PowerPoint και διαχειριζόμενοι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τις επαφές στο Microsoft Outlook. Εάν χρησιμοποιείτε Windows PC, το Office 2021 Professional είναι μια εφάπαξ αγορά και λήψη χωρίς περαιτέρω κόστος. Η σουίτα εφαρμογών θα συνεχίσει στη συνέχεια να είναι χρησιμοποιήσιμη για όλη τη διάρκεια ζωής του υπολογιστή σας.

Αν θέλετε όλο το πακέτο, ρίξτε μια ματιά στο Godeal24 Mid-year Promotion, αποκτήστε το Microsoft Office Pro 2021 για Windows με 24,25€ ή το Microsoft Office 2021 Home and Business για Mac με μόλις 28,99€. Αν εξακολουθείτε να διστάζετε σχετικά με την τιμή, η Godeal24 έχει επίσης ετοιμάσει πακέτα Office 2021 για 5 PC. Μπορείτε να τα αγοράσετε μαζί με φίλους ή τα μέλη της οικογένειας σας. 

Χωρίς την χρήση κάποιου κουπονιού θα βρείτε τα παρακάτω:

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO62 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 62%:

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO50 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 50%.

Χρήσιμο Λογισμικό Πως γίνεται η πληρωμή

Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώστε τις πληροφορίες χρέωσης (Billing Information).

Επιλέξτε “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και κάντε κλικ στο κουμπί “Continue”.

Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο κουμπί “Place Order”.

Στη συνέχεια θα μεταβείτε στην παρακάτω σελίδα και κάνετε κλικ στο “Choose Payment Methods”, όπου η ιδανικότερη επιλογή είναι μέσω Paypal.

Στο Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα για την αγορά γνήσιων αδειών χρήσης προϊόντων της Microsoft, καθώς και άλλα λογισμικά ασφαλείας και εργαλεία για τον υπολογιστή σας. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24 στο service @ godeal24.com

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό