20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μεγάλα μπλεξίματα για Αντσελότι – Κίνδυνος πενταετούς φυλάκισης για φοροδιαφυγή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η φοροδιαφυγή πρόκειται για μια γνώριμη κατηγορία όσον αφορά τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου, με τον Κάρλο Αντσελότι να αποτελεί ένα από αυτά, σύμφωνα και με τα όσα μεταδίδουν οι τελευταίες πληροφορίες από Ισπανία μεριά! Δημοσιεύματα της ιβηρικής χερσονήσου κάνουν λόγο για σοβαρά μπλεξίματα που φέρεται να έχει ο Ιταλός τεχνικός με την δικαιοσύνη ένεκα υποθέσεων φοροδιαφυγής εξαιρετικά μεγάλων ποσών.

Τα τοπικό ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε κανονικά τα χρήματα που έλαβε από τους Μαδριλένους το 2014 και το 2015. Παρόλα αυτά, οι παρατυπίες παρουσιάζονται στα χρήματα τα οποία έλαβε ο ίδιος από τα δικαιώματα της εικόνας του, τα οποία και ουδέποτε φαίνεται πως δήλωσε στο κράτος. Γίνεται λόγος για 386.000 ευρώ το 2014 και άλλα 675.000 το 2015, ποσά που δεν δήλωσε ο Αντσελότι, με τις κατηγορίες πλέον να τον βαραίνουν σχετικά με αυτές του τις παρατυπίες.

Η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια και σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία της Ισπανίας ζητά ακόμα και τη φυλάκιση του 64χρονου προπονητή για διάστημα σχεδόν πέντε χρόνων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό