23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μεγάλα κέρδη μοίρασε το ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΣΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ (FR) επικράτησε στη sprint απόσταση των 1.000 μέτρων

Με εντυπωσιακές αφίξεις, πολλούς νικητές και μεγάλα κέρδη για τους τυχερούς ξεκίνησε η ιπποδρομιακή χρονιά με την 1η συγκέντρωση του έτους που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, στο Markopoulo Park. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 8 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 2.208,51 ευρώ.

Στη 2η ελληνική ιπποδρομία και σε μια εντυπωσιακή άφιξη ο ΣΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ (FR) επέστρεψε στις νίκες στην ιπποδρομία που διεξήχθη στη sprint απόσταση των 1.000 μέτρων. Σε μία κούρσα με 6 συμμετέχοντες ο ΣΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ (FR) επικράτησε των αντιπάλων του έχοντας στη σέλα τον αναβάτη Ουμάν Γκανκαλί με χρόνο 1.00.54. Ο 8ετης πλέον καθαρόαιμος είναι ιδιοκτησίας και προπόνησης του Μιχάλη Ιωαννίδη.

Δείτε το βίντεο από τη 2η ελληνική ιπποδρομία:

 
2η νίκη για την ΓΙΟΥΝΙΟΝ ΤΖΟΫ (IRE) – Εντυπωσιακή η ΜΑΡ ΚΑΤ (GR) στην 7η ιπποδρομία

Η ΓΙΟΥΝΙΟΝ ΤΖΟΫ (IRE) σημείωσε τη 2η νίκη της καριέρας στην 6η ιπποδρομία. Η εκπρόσωπος του Thursday’s Syndicate επικράτησε των αντιπάλων με χρόνο 1.21.51 στα 1.300 μέτρα. Προπονητής της ΓΙΟΥΝΙΟΝ ΤΖΟΫ (IRE) είναι ο Παναγιώτης Κάσσης και στη σέλα της βρέθηκε ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής.

Εντυπωσιακή και η ΜΑΡ ΚΑΤ (GR) στην τελευταία ιπποδρομία πέτυχε τη 2η νίκη της. Έχοντας τερματίσει 2η στις 2 τελευταίες της συμμετοχές, η ΜΑΡ ΚΑΤ (GR) είχε δείξει ότι βρισκόταν σε εκπληκτική κατάσταση από τον προπονητή της Γιώργο Κουβαρά. Η εκπρόσωπος του Σωτήρη Ζαχόπουλο επικράτησε των αντιπάλων της με χρόνο 1.22.72 στην κούρσα των 1.300 μέτρων με αναβάτη Εντιόν Τσέλα.

Εντυπωσιακή η ΜΑΡ ΚΑΤ (GR)

Νίκες για προπονητές και αναβάτες

Δύο νίκες σημείωσε ο προπονητής Μιχάλης Ιωαννίδης ενώ από μια πήραν οι Χρήστος Σταύρου, Παναγιώτης Κάσσης και Γιώργος Κουβάρας. Από πλευράς αναβατών από μία νίκη πέτυχαν οι Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Ουμάν Γκανκαλί, Παναγιώτης Δημητσάνης, Μάριος Χριστοφής και Εντιόν Τσέλα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό