16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μαύρο Ρόδο: Νίκος Πολυδερόπουλος: «Ο ήρωάς μου περπάτησε και το μέλλον του μάλλον είναι μπροστά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ίδιος αναφέρθηκε φυσικά στον ήρωα που υποδύεται στη σειρά!

Τι νέα από τη Γερακιανή;

«Όλα κυλούν ήρεμα, όπως βλέπετε. Ο ήρωάς μου περπάτησε και χωρίς να έχει γίνει κάποιο θαύμα και το μέλλον του μάλλον είναι μπροστά».

Πόσο μπροστά όμως μπορεί να είναι από τη στιγμή που κρέμασε τον αδελφό του και την Κασσιανή σε εκείνο το υποτιθέμενο θαύμα;

«Θα ξεχαστεί σιγά σιγά αυτό το θέμα αλλά ο Γιώργος δεν θα το αφήσει έτσι, θα προσπαθήσει να εκδικηθεί τον Σταυρίνο. Αρχικά θα τον πιέζει, θα του φέρεται άσχημα και μάλιστα μπροστά σε κόσμο, όμως κάτι καινούριο θα έρθει στη ζωή του Σταυρίνου».

Κάτι καινούριο που έχει το όνομα Τασούλα!

«Ναι, αλλά δεν ξέρω τι εξέλιξη θα έχει η σχέση αυτών των δύο. Στην αρχή εκείνη θα είναι πιο θετική απέναντι στον ήρωά μου. Ο Σταυρίνος θα της το παίζει… Ιστορία, όμως σε βάθος χρόνου θα ενδώσει με έναν τρόπο. Και το λέω αυτό γιατί δεν ξέρω αν μέσα του έχει ξεκόψει με τη Γιάννα».

Η οποία Γιάννα συνέχεια τρώει «πόρτα» από εκείνον, θα αποδείξει την αλήθεια σχετικά με τον Γιώργο και το ατύχημα που προκάλεσε;

«Θα αποδειχτεί αλλά φαντάζομαι πολύ αργότερα. Γιατί αν μαθευτεί αυτό, σίγουρα θα πρέπει να τελειώσει ο ήρωας. Δεν ξέρω αλήθεια πώς θα συμπεριφερθεί ο Σταυρίνος όταν μάθει πως ο αδερφός του προσπάθησε να τον σκοτώσει».

Λογικά ο Γιώργος θα πάει φυλακή!

«Ή θα πάει φυλακή ή θα αυτοκτονήσει ή θα τον σκοτώσω. Κάτι από τα τρία αυτά πιστεύω ότι θα γίνει. Δεν ξέρω όμως τι από τα τρία θα προτιμούσα ως Νίκος. Ένα χέρι ξύλο, μεταφορικά πάντα, θεωρώ πως του αξίζει».

Η κόντρα με τον αδελφό του θα είναι επικίνδυνη; Μην ξεχνάμε πως αναγκαστικά θα συμβιώνουν στο ίδιο σπίτι.

«Μπορεί ο Γιώργος να μπει στη διαδικασία να του κάνει ξανά κακό», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στο tv 24.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό