18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μαύρο Ρόδο: Καθήλωσε το επεισόδιο της Τρίτης (19-10) κι έφερε την απόλυτη πρωτιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, χθες, Τρίτη 18 Οκτωβρίου, η μεγάλη παραγωγή του MEGA «Μαύρο Ρόδο» καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κέρδισε την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54 όσο και στο σύνολο του κοινού.

Το «Μαύρο Ρόδο» σημείωσε ποσοστό 23,1 % στο σύνολο του κοινού, με την κάλυψη να ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές. Στη ζώνη μετάδοσής της, μάλιστα, η σειρά άφησε πίσω τον ανταγωνισμό με 7,2 και πλέον μονάδες.

Στο δυναμικό κοινό 18-54, η δραματική σειρά του MEGA ανέβηκε στην κορυφή με ποσοστό 19,3% και τη διαφορά από τον ανταγωνισμό, στη ζώνη μετάδοσής της, να καταγράφεται στις 3,4 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες. Σε επιμέρους κατηγορία κοινού το «Μαύρο Ρόδο» έφτασε μέχρι το 29,1%.

Απόψε στις 22:40, έρχεται το επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» με σημαντικές για την πλοκή εξελίξεις.

Στο σημερινό επεισόδιο

Ο Γιώργος εξαφανίζεται μυστηριωδώς προκαλώντας αναστάτωση στο χωριό. Η επίσκεψη της ηγουμένης κάνει την Ελισάβετ να αλλάξει γνώμη σε σχέση με την παραμονή της στο σπίτι, ενώ μία από τις μοναχές δείχνει να μη συμφωνεί με την ηγουμένη και με τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα. Η Πολυξένη αντιδράει στα σχέδια που έχει ο Λευτέρης για την κόρη του και τον Πέτρο. Η Αγγελική αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα. Τι σχέση έχει ο Σαράντος με την εξαφάνιση του Γιώργου; Με ποιον τρόπο θα προσπαθήσει η Ελισάβετ να πείσει τους πάντες για την αποστολή της;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό