17 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μαύρο Ρόδο: Ανατροπές μετά την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA , Μαύρο Ρόδο, έρχονται από τη Δευτέρα 1η έως την Πέμπτη 4 Μαΐου.

Η επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι ταράζει τις ισορροπίες. Ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση.

Στο επεισόδιο 100, τη Δευτέρα 01/05, θα δουμε:

Ο Πέτρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να έρθει σε επικοινωνία με την Ελισάβετ. Η Κασσιανή ακούει την Φιλαρέτη, όσο εκείνη μιλάει με τον Θέμη, και τον ενημερώνει για τη μήνυση που σκοπεύει να κάνει στον Ζαμάνο. Ο Σαράντος κάνει πρόταση γάμου στη Γιάννα και η Αλεξία δίνει στον Βίκο τις πληροφορίες που έφτασαν στον Καστρινό για τον εγκέφαλο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Αγγελικής.

Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια της Ελισάβετ για να απομακρύνουν από το μοναστήρι τα οστά του Διακοσάββα. Ο Βίκος χρησιμοποιεί τη Βέτα για να στήσει παγίδα στον Θέμη. Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος όταν μάθει για το δαχτυλίδι του Σαράντου;

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Η Κασσιανή ζητάει από τον Μητροπολίτη την απομάκρυνση της Ελισάβετ από τη Μονή. Εκείνη τον εκλιπαρεί για συγχώρεση και του ζητάει να πραγματοποιηθεί η κουρά της.

Ο Πέτρος φτάνει στη Γερακιανή αποφασισμένος να δώσει εξηγήσεις στην Ελισάβετ. Ο Λουκάς βρίσκεται σε πανικό, όταν πληροφορείται ότι ο τύπος που είχε μαχαιρώσει φτάνει στα ίχνη του.

Ο Βίκος ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να θολώσει τα νερά του Καστρινού, με ένα άτομο που θα μεταφέρει ψεύτικες πληροφορίες για τη δολοφονία της Αγγελικής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό