17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Super Kiki: «Ντροπή! Δεν χωρούν ειρωνείες με την χαρά ενός ζευγαριού που περιμένει παιδί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία νέα μεγάλη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση με την Super Kiki.

Το ζευγάρι πριν από λίγες μέρες έκανε μία γιορτή και αποκάλυψε το φύλο του μωρό τους. Ακολούθησε ένα βίντεο όπου οι δυο γονείς έκαναν τις προβλέψεις τους για το αν θα είναι κοριτσάκι ή αγοράκι.

Μάλιστα, αυτό το βίντεο χρησιμοποιήθηκε από την Super Kiki στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok και προκάλεσε την αντίδραση του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, η Super Kiki ανέβασε το εν λόγω βίντεο όπου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αναφέρουν με χαρά ποιο πιστεύουν ότι θα είναι το φύλο του μωρού και κατά την διάρκειά του η Super Kiki δείχνει να το σατιρίζει.

@super_kikiii

#ντουέτο με @Μαυρίκιος Μαυρικίου #superkikiii💙 #gamotinpatra #block

♬ πρωτότυπος ήχος – Μαυρίκιος Μαυρικίου

Αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα το ζευγάρι και η κόντρα δεν άργησε να έρθει. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram του χαρακτηρίζει χυδαία την προσέγγιση από τηn Super Kiki.

Συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Θα ήθελε να πω στη Super Kiki, με την οποία δεν γνωριζόμαστε, επειδή πολλοί μου έστειλαν αυτό το χυδαίο που ειρωνεύεται ένα ζευγάρι που έχασε ένα μωράκι και τώρα περιμένει με την ευλογία του Θεού ξανά ένα μωρό. Θα έπρεπε η ίδια να ξέρει πώς είναι αυτό το συναίσθημα. Μάλλον το ξέχασε. Και να της ευχηθώ πολύ σύντομα να το ξανανιώσει για να καταλάβει πως δεν χωρούν ειρωνείες με τη χαρά ένος ζευγαριού που περιμένει το μωρό του. Αυτά μόνο, να είσαι καλά. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ και εγώ κλαι η Ιλάειρα. Την αγάπη μας».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό