17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ματσάρα στην Ηλιούπολη και το ACTION 24, τεσσάρα στα Χανιά και βαθμολογία

Ειδήσεις Ελλάδα

Το δράμα στην Super League 2 στο πλαίσιο της διεκδίκησης της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, καλά κρατεί και επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (08/04) ανάμεσα στην Ηλιούπολη και τα Χανιά.

Η ομάδα της πρωτεύουσας επικράτησε με 4-2 των Κρητικών για την 4η αγωνιστική των Playoffs του Β’ ομίλου της Super League 2, καταφέρνοντας να μπει και αυτή στο «κόλπο» και αναγκάζονται τα Χανιά να χάσουν τεράστια ευκαιρία για να εδραιωθούν στην πρώτη θέση. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Ηλιούπολη μείωσε στους τέσσερις βαθμούς την απόσταση από Χανιά και Καλλιθέα που ισοβαθμούν πλέον στους 28 βαθμούς στην πρώτη θέση.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης χάρη στο φοβερό διαγώνιο σουτ του Παναγιώτου εντός της μεγάλης περιοχής.

Ωστόσο, η απάντηση ήρθε σχετικά άμεσα και στο 23′ οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα χάρη στην προβολή του Παντελίδη κατόπιν ομαδικής προσπάθειας. Στο 49′ η ανατροπή ολοκληρώθηκε με επικό τρόπο χάρη σε κομπίνα – έμπνευση σε φάουλ της Ηλιούπολης και δυνατό σουτ του Μπουσάι ο οποίος έγραψε το 2-1.

Είκοσι λεπτά αργότερα, ήρθε το 3-1 που έφερε μαξιλαράκι ασφαλείας και το οποίο διαμορφώθηκε χάρη σε άμεση αντεπίθεση και σκόρερ ξανά τον Παντελίδη ο οποίος πλάσαρε επιτυχημένα για το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 88ο λεπτό, τα Χανιά έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι αφού κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 χάρη στο συρτό σουτ του Μάναλη πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα των αντιπάλων. Παρόλα αυτά, η μείωση του σκορ ήταν προσωρινή αφού ένα λεπτό αργότερα, η νέα αντεπίθεση της Ηλιούπολης ήταν και πάλι επιτυχημένη, με τον Άντο να κάνει το 4-2, να σφραγίζει με θριαμβευτικό τρόπο την επικράτηση της ομάδας του και να προσθέτει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Τοπάλ, Μπουσάι, Βασιλούδης (67′ Τσαφταρίδης), Παντελίδης, Κρέτση, Γκοτσούλιας, Ασίγκμπα, Φουρλάνος, Γιάννου (78′ Άντο), Βενάρδος

Χανιά: Κλέιμαν, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ματάους (62′ Ελευθεριάδης), Παναγιώτου (36′ Σιλά), Λεμονής, Ντίας, Μούλερ (62′ Τσέλιος), Νίλι, Μάνος (46′ Κόλα), Μάναλης

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των playoffs του Β’ ομίλου Ιωνικός – Καλαμάτα 0-0Ηλιούπολη – Χανιά 4-2Ρεπό: Καλλιθέα`Η Βαθμολογία των playoffs του Β’ ομίλου

1. Χανιά 28 (4 αγώνες)2. Athens Kallithea 28 (3 αγώνες)3. Hλιούπολης 24 (3 αγώνες)4. Ιωνικός 23 (3 αγώνες)5. Καλαμάτα 19 (3 αγώνες)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό