18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ματσάρα Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν στο κύπελλο Γαλλίας αποκλειστικά στο Action 24

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα βλέμματα όλα στρέφονται στο κύπελλο Γαλλίας και τον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, μιας και η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχτεί τη Ρεν (03/04, 22:10) σε ένα παιχνίδι που θα παρακολουθήσουμε ζωντανά από το Action 24. Από το βράδυ της Τρίτης (02/04) έχει γίνει γνωστή η μία φιναλίστ, μιας και η Λυών κατάφερε με ευκολία να περάσει το εμπόδιο της Βαλενσιέν.

Οι Παριζιάνοι κάνουν… πάρτι στο γαλλικό πρωτάθλημα και είναι δεδομένο ότι στο τέλος της χρονιάς, θα στεφθούν πρωταθλητές. Μπορεί ο μεγάλος στόχος να είναι το Champions League (έχουν κληρωθεί στα προημιτελικά με την Μπαρτσελόνα) ωστόσο θέλουν να πετύχουν και το εγχώριο double.

Η Παρί είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και το γεγονός ότι παίζει στην έδρα της τον ημιτελικό (μονό παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας πάει παράταση) της δίνει ώθηση. Στα προημιτελικά είχε υποδεχθεί τη Νις και είχε πάρει τη νίκη με 3-1, σε ένα ματς που είχαμε δει στο Action 24.

Η Ρεν από την άλλη, είχε πιο εύκολο έργο, μιας και είχε αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λε Πουί (ομάδα 3ης κατηγορίας) την οποία κέρδισε με 3-1. Στο πρωτάθλημα είναι 8η, είναι από τις δυνατές ομάδες της Ligue 1 και στοχεύει στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μπορεί το έργο της να είναι δύσκολο στο Παρίσι, ωστόσο θέλει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό