16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ματίας Αλμέιδα: «Πληρώσαμε τα λάθη μας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό με 2-1 για την 3η αγωνιστική των play-off της Super League προχώρησε σε δηλώσεις για το ντέρμπι. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δύο λάθη του στόπερ της «ένωσης», Χάρολντ Μουκουντί, ο οποίος ήταν «μοιραίος» και στα δύο γκολ που δέχθηκε ο «δικέφαλος» από τους «πρασίνους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα:

«Μία πολύ πικρή γεύση. Αν κάνεις κάποια λάθη μπορούν να κάνουν περίπλοκα τα πράγματα. Κάναμε δύο σοβαρά λάθη. Έπειτα από όταν δεχθήκαμε τα γκολ προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά ο αντίπαλος κλείστηκε. Αξιολογώ την προσπάθεια όλων αλλά δεν έφτασε.

Η επόμενη μέρα θα είναι ίδια, δεν αλλάζει κάτι. Περιμέναμε να χάσουμε κάποια στιγμή. Είναι στο χέρι μας να γυρίσουμε την κατάσταση. Αυτό θα πάει μέχρι τέλους. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, από την ευτυχία περάσαμε στο να είμαστε δυστυχισμένοι».

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή η ήττα είναι η πρώτη σε ντέρμπι μετά τον Μάρτιο του 2023 από τον Ολυμπιακό με 3-1 στην «Αγία Σοφία-OPAP Arena» . Η ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια (07/04) σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό