24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«μασκαράδες» εισέβαλαν σε σπίτι στη Φθιώτιδα και «σήκωσαν» κοσμήματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη χρονική συγκυρία των Αποκριών εκμεταλλεύτηκαν τρεις άγνωστοι που εισέβαλαν σε σπίτι στη Φθιώτιδα και απέσπασαν χρυσαφικά με την απειλή ενός κατσαβιδιού. 

Οι τρεις δράστες, που ήταν ντυμένοι «μασκαράδες», αιφνιδίασαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και τον ανάγκασαν, υπό την απειλή ενός κατσαβιδιού, να τους δώσει ό,τι είχε στην οικία του. Οι στιγμές τρόμου που έζησε 57χρονος, το βράδυ της Τρίτης (19/3), συνέβησαν σε σπίτι στον Καραβόμυλο, όπως αναφέρει το lamiareport.

Ειδικότερα, ο 57χρονος άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με τρία άτομα που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με αποκριάτικες μάσκες. Ένας εξ αυτών μάλιστα τον απείλησε με κατσαβίδι ζητώντας να του πει πού έχει τα λεφτά. 

Σαστισμένος ο ιδιοκτήτης, τους είπε ότι δεν είχε στο σπίτι λεφτά αλλά οι κακοποιοί επέμειναν ρωτώντας για κοσμήματα. Τότε τους έδωσε κάποια κοσμήματα και οι τρεις δράστες εξαφανίσθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως ο 57χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία, με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας να αναλαμβάνει την υπόθεση ψάχνοντας και για αποτυπώματα των δραστών. Από την περιγραφή μάλιστα του θύματος, οι Αρχές φαίνεται να έχουν κάποιους υπόπτους στο «κάδρο», που έχουν απασχολήσει τουλάχιστον για κλοπές.

Σημειώνεται ότι στον Καραβόμυλο, μόλις πριν από δύο μήνες, οι κάτοικοι είχαν πραγματοποιήσει γενική συνέλευση για τη μάστιγα των κλοπών, καθώς ήταν απανωτά τα χτυπήματα σε κατοικίες. Και τότε είχε επισημανθεί το μείζον πρόβλημα της έλλειψης αστυνομικού προσωπικού κάτι που βιώνει έντονα όλη η ελληνική περιφέρεια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό