16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μας αποδίδουν τη σύγκρουση για να ικανοποιήσουν τους αιμοδιψείς Έλληνες

Ειδήσεις Ελλάδα

«Επτά αδέρφια μας που βρίσκονται στην Αθήνα τραυματίστηκαν από μαχαίρια»

Προκλητικοί είναι σε ανακοίνωσή τους οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από τον σύνδεσμο Bad Blue Boys για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον θάνατο του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη. «Αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε μετά το πρωτοφανές λιντσάρισμα των Bad Blue Boys στην Αθήνα από τα ελληνικά ΜΜΕ και το κοινό. Δυστυχώς σε όλα αυτά συμμετέχει και ένα μεγάλο μέρος του κροατικού κοινού και των ΜΜΕ μας» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους σε γκρουπ της εφαρμογής WhatsApp οι χούλιγκαν και συνεχίζουν ως εξής:

«Είναι απίστευτη η ευκολία με την οποία αποδέχονται τα κροατικά ΜΜΕ το γεγονός ότι τα μέλη μας φέρουν την ευθύνη για την τραγωδία που συνέβη και δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτό. Ούτε μπορούν να υπάρχουν, όπως θα δείξει σύντομα ο χρόνος. Υπάρχει μόνο μια δήθεν “έρευνα” από την ελληνική αστυνομία, της οποίας ο μοναδικός στόχος είναι να κατευθύνει ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο η επαίσχυντη χειρονομία της χρήσης μαχαιριού σε μια σύγκρουση οπαδών θα αποδίδεται στους Κροάτες, ώστε να ικανοποιηθούν το “αιμοδιψές κοινό”, τα ΜΜΕ και η πολιτική σκηνή της χώρας.

Την ίδια ώρα, επτά αδέρφια μας που βρίσκονται στην Αθήνα τραυματίστηκαν από μαχαίρια. Τρεις τραυματίστηκαν από ρουκέτες και ένα μέλος της ομάδας μας δέχθηκε έως και επτά (7!) μαχαιριές.

Υπάρχει κάποιος στην Κροατία για τον οποίο τα γεγονότα στην Αθήνα “διαταράσσουν” το αφήγημα ότι οι “Bad Blue Boys” ευθύνονται για όσα τους χρεώνονται;

Απευθύνουμε έκκληση σε όλα τα ΜΜΕ και το κοινό της Κροατίας: “Σταματήστε αυτό το λινστάρισμα που στοχεύει εκατό Κροάτες πολίτες και μην συμμετέχετε σε αυτό! Μην καταστρέφετε και παίζετε με τις ζωές των νέων για εντυπωσιασμό!”».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό