22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μαρτινέλι: Δυο κίτρινες σε λίγα δευτερόλεπτα και 5η αποβολή για την Άρσεναλ ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του βλέποντας από τον ρέφερι του αγώνα με την Γουλβς να του δείχνει δυο κίτρινες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και να τον στέλνει στ’ αποδυτήρια.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Άρσεναλ στο 69ο λεπτό της δύσκολης νίκης (1-0) απέναντι στους «λύκους», άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, αφού, ο διαιτητής της αναμέτρησης αποφάσισε να εξαντλήσει την αυστηρότητά του.

Αρχικά ο Μαρτινέλι παρεμπόδισε την εκτέλεση ενός πλάγιου άουτ προκειμένου να προλάβουν να γυρίσουν στην άμυνα ορισμένοι συμπαίκτες του, ενώ στη συνέχεια μάρκαρε τον Τσικίνιο για να σταματήσει την επίθεση.

Ο ρέφερι του έδειξε χαρακτηριστικά πως τον τιμωρεί και για τα δυο περιστατικά και τον έβγαλε από το ματς! «Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο…» είπε ο Μικέλ Αρτέτα λίγο μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, με τον Ρίο Φέρντιναντ από το τηλεοπτικό στούντιο να σχολιάζει πως: «ο ρέφερι μάλλον ήθελε να δει το όνομά του στις αθλητικές ειδήσεις για να χαρεί…».

Αυτή ήταν η 5η κόκκινη κάρτα για παίκτη της Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και η 4η στα τελευταία 6 παιχνίδια της ομάδας που για πρώτη φορά μέσα στο 2022 πανηγύρισε νίκη!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό