16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μαρτίνς: Περισσότερη πίεση στον αντίπαλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Περισσότερη πίεση στον αντίπαλο, έτσι ώστε να μην του επιτρέψει να βρει κενούς χώρους, περιμένει από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς στη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (27/07) με την Μακάμπι Χάιφα, για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «ερυθυρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι χθες βράδυ (20/07) στο Ισραήλ με σκορ 1-1, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δηλώνει στο Olympiacos TV πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί διαφορετική στο δεύτερο ματς.

Αναφερόμενος στην χθεσινοβραδινή αναμέτρηση τόνισε: «Πάντα πίστευα και δήλωνα πως η Μακάμπι είναι ένας αντίπαλος πολύ καλός, οργανωμένος και με ποιότητα. Περιμέναμε να μας πιέσει και έγινε.

Μας δυσκόλευσαν και οι συνθήκες, παίξαμε σε συνθήκες υψηλής υγρασίας, κάτι που μας κόστισε σε δυνάμεις. Επηρέασαν την απόδοσή μας, με αυτήν την έννοια το 1-1 δεν είναι τόσο κακό.

Είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει όλα ανοιχτά στην έδρα μας, το οποίο θα γίνει με καιρικές συνθήκες που έχουμε συνηθίσει και με τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς με όλες τις προϋποθέσεις με το μέρος μας.»

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με την Μακάμπι, αλλά και τι τον ικανοποίησε στο πρώτο ματς, ανέφερε: «Θέλουμε να κρατήσουμε το αγωνιστικό πνεύμα, την οργάνωση και τη συνοχή.

Πρέπει να βελτιώσουμε την πίεση που δεν ασκήσαμε στον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει να παίζει έτσι, να αφήνει τόσο πολύ χώρο στον αντίπαλο. Είναι κάτι που δεν το κάναμε καλά και πρέπει να το βελτιώσουμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό