16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μαρτίνς και Γιαννίκης συμφώνησαν πως είναι πολύ νωρίς

Ειδήσεις Ελλάδα

Κοινή συνισταμένη των δηλώσεων του Πέδρο Μαρτίνς και του Αργύρη Γιαννίκη μετά τη λήξη του ντέρμπι ήταν η διαπίστωση πως είναι νωρίς για κρίσεις ως προς το πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται ακόμη στην αρχή του. 

«Το ματς ήταν πολύ όμορφο, είχε καλό ρυθμό, με δύο δυνατές ομάδες που κυνήγησαν από την αρχή το γκολ. Υπήρχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα σήμερα κι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι», σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν χαρακτήρα. Έχουμε έμπειρους παίκτες, που γνωρίζουν να παίζουν σε τέτοια ντέρμπι. Ήταν μια πολύ ωραία ποδοσφαιρική βραδιά», συνέχισε ο Μαρτίνς.

Και πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε μόλις στην 10η αγωνιστική, έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας και είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε το ο,τιδήποτε. Δεν σημαίνει τίποτα η θέση που είμαστε τώρα, διότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Από την πλευρά του, ο Γιαννίκης επισήμανε ότι ο αγώνας «άρχισε με τις χειρότερες συνθήκες για την ομάδα μας, καθώς δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο σουτ του Ολυμπιακού, αλλά η αντίδραση που είχαμε έως το 1-2 ήταν πολύ πολύ καλή».

Όπως είπε, «αυτό που με στεναχωρεί πιο πολύ είναι ότι σήμερα δεν μπορέσαμε να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο που ήρθε για να μας στηρίξει. θα πω ότι χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο».

Για να συμπληρώσει: «Δουλεύουμε αρκετά στην προπόνηση και θέλουμε να πάρουμε κάποια πράγματα από τους παίκτες. Δεν τα καταφέραμε σήμερα, αλλά συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό