24.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μαρτίνεθ: Ήρθαμε για να νικήσουμε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν συμφώνησε με τον χαρακτηρισμό του «φαβορί» που απέδωσε στον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Μπάτσκα Τόπολα, Ζάρκο Λάζετιτς, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τον αυριανό (5/10, 19:45) αγώνα με τους Σέρβους.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Μπάτσκα Τόπολα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, με τον Ισπανό προπονητή τους να επισημαίνει ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φαβορί και να προβλέπει ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι ανταγωνιστικό.

Αναλυτικά, ο Ίβηρας τεχνικός τοποθετήθηκε για: 

Την απουσία του Φρέιρε: «Ο Φρέιρε είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί. Αυτό δεν αλλάζει τα πλάνα μας. Έχουμε έρθει για να κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία ποιος θα παίξει, αλλά η ομάδα να συνεχίσει να παίζει με το ίδιο πλάνο. Όλοι όσοι βρίσκονται εδώ αξίζουν να παίξουν».

Το ότι ο αντίπαλος προπονητής έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό: «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει φαβορί. Όλα τα ματς είναι πολύ απαιτητικά. Υπάρχει μεγάλη ισορροπία ανάμεσα στους αντιπάλους. Η Μπάτσκα Τόπολα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σταθερή και έχει ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι της.

Μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ. Είμαστε σίγουροι ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ απαιτητικό και πάρα πολύ δύσκολο. Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, αλλά ξέρουμε ότι και η Μπάτσκα Τόπολα έχει κίνητρο και αυτοπεποίθηση».

Τον αγώνα: «Πάντα υπάρχει η υποχρέωση όταν είσαι ο Ολυμπιακός: Να κερδίζεις. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε ταπεινότητα και σύνεση. Είναι μικρό το περιθώριο των λαθών σε αυτό το επίπεδο. Πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχει η υποχρέωση να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Θέλουμε να κερδίσουμε. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για τη φετινή διοργάνωση».

Το ότι ο αντίπαλος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τον Γιόβετιτς: «Έχουν μιλήσει. Ήταν συμπαίκτες και φίλοι. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μου αρέσει η Μπάτσκα. Ο τρόπος που αγωνίζεται. Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται τη μέγιστη προσοχή μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό