15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μαρσέλο: Ο βασιλιάς της Μαδρίτης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει μόλις έναν βαθμό στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με την Εσπανιόλ για να κατακτήσει και μαθηματικά τη φετινή La Liga, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Για ολόκληρο τον σύλλογο, τον Κάρλο Αντσελότι, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους, η κατάκτηση της κορυφής αποτελεί μία πολύ σημαντική υπόθεση, ωστόσο, για κάποιον αυτός ο τίτλος σημαίνει και είναι κάτι παραπάνω. Ποιός είναι αυτός; Ο Μαρσέλο.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του συλλόγου που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός και με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, θα προσθέσει τον 24ο τρόπαιο του με την φανέλα της ”βασίλισσας” και θα γίνει ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του κλαμπ, ο πιο επιτυχημένος παίκτης στα 120 χρόνια της Ρεάλ!

Μέχρι στιγμής ο διεθνής άσος που αγωνίζεται από το 2007 στους ”Μερένχες” ισοβαθμεί στην κορυφή της σχετικής λίστας με τον Χέντο με 23, ενώ 22 έχει ο Σέρχιο Ράμος και 20 ο Μπενζεμά που είναι και ο μόνος από τον οποίο μπορεί να νιώσει… απειλή ο Μαρσέλο στο άμεσο μέλλον.

Συγκεκριμένα έχει κατακτήσει:

*Πέντε πρωταθλήματα Ισπανίας

*Τέσσερα Champions League

*Τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων

*Τρία ευρωπαϊκά Σοὐπερ Καπ

*2 Κύπελλα Ισπανίας

*5 ισπανικά Σούπερ Καπ

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, μάλιστα, θα είναι και ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μαδρίτη ο Μαρσέλο(εκτός αν η ομάδα κατακτήσει στο Champions League στο Παρίσι), ο οποίος μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου, ολοκληρώνοντας μία μυθική καριέρα στα λευκά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό