16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μαρσέιγ – Βουλιαγμένη 15-13: Πρεμιέρα με ήττα στους ομίλους του Champions League οι «μπέμπηδες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Βουλιαγμένη δεν τα κατάφερε στη Μασσαλία, γνωρίζοντας την ήττα από τη Μαρσέιγ με 15-13 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η Βουλιαγμένη άρχισε με εκτός έδρας ήττα από τη Μαρσέιγ με 15-13 την παρουσία της στη φάση των ομίλων του Champions League.

Οι «μπέμπηδες» απέναντι σε μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο στην επίθεση, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στα αμυντικά τους καθήκοντα και κυρίως στον παίκτη λιγότερο.

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας δέχθηκαν 16 συνολικά ποινές, έναντι των επτά της Μαρσέιγ (οι ποινές ήταν 3-11 στο 3ο οκτάλεπτο), όμως οι άμυνες δεν βγήκαν.

Ο τεχνικός Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς στο 3ο οκτάλεπτο αντικατέστησε τον Τζωρτζάτο με τον Ανδρεάδη, κάτω από την εστία, όμως τον επανέφερε στην 4η περίοδο.

Το καλό για τη Βουλιαγμένη στην πρεμιέρα της στον 4ο όμιλο, είναι ότι στο τελευταίο δίλεπτο κάλυψε κατά το ήμισυ τη διαφορά των τεσσάρων γκολ που είχε η Μαρσέιγ (15-11) και αυτό μπορεί να φανεί χρήσιμο στη μάχη για τη 2η θέση, εφόσον δεχθούμε πως η Μπαρτσελονέτα θα είναι πρώτη.

Το πρώτο οκτάλεπτο εξελίχθηκε σε παράσταση για δύο παίκτες, τέσσερα γκολ ο 21χρονος Τόμας Βερνού, τρία ο Στάθης Καλογερόπουλος, που διαμόρφωσαν το 4-3.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας διατήρησε σταθερά το προβάδισμα και στο 3ο οκτάλεπτο ξέφυγε 11-7 με τον νεοφερμένο Μαυγάρο, Κρίστιαν Μάνχερζ και όσο οι γηπεδούχοι έβρισκαν γκολ στον παίκτη παραπάνω, δεν επέτρεψαν στη Βουλιαγμένη να επειλήσει, απλά στο τελευταίο δίλεπτο οι Κουρούβανης και Παπασηφάκης μείωσαν στο τελικό 15-13.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-2, 5-3, 3-5.

Μαρσέιγ (Μίλος Σκεπάνοβιτς): Λάζοβιτς, Άνγκιαλ, Κρουσιλά 1, Σπάιτς, Πρλαΐνοβιτς 2, Βερνού 6, Βελότο, Μπουέ 2, Μάνχερτζ 3, Μποντέγκας, Βουκίσεβιτς 1, Βανπεπερστρέ, Χιβιανισιάν.

Βουλιαγμένη (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος 3, Αλμύρας, Ούμποβιτς 1, Παπασηφάκης 3, Γούντχεντ, Καστρινάκης, Καπότσης, Κουρούβανης 4, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μπαρτσελονέτα νίκησε εύκολα τη Σπαντάου Βερολίνου με 16-6 στη Βαρκελώνη.

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο

1.Μπαρτσελονέτα 32.Μαρσέιγ 3—————-3.Βουλιαγμένη 04.Σπαντάου 0Η 2η αγωνιστική (7/10): ΝΟΒ-Μπαρτσελονέτα, Σπαντάου-Μαρσέιγ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό