20.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μαρκέλλα Γιαννάτου για τον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο: «Πληγώθηκα, τραυματίστηκα»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Νομίζω ότι δεν έχεις περιθώρια να μην είσαι καλά όταν βγει από την κοιλιά το μωρό» δήλωσε η ηθοποιός

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «I love Σου Κου» και μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο, ενώ ήταν έγκυος στο παιδί τους.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε για την καλλιτεχνική διαδρομή της και αποκάλυψε το όνειρο της για συνεργασία με καταξιωμένους σκηνοθέτες εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ μίλησε και για την προσωπική ζωή της. Όπως είπε, για 14 χρόνια είχε δεσμό με την σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, το παιδί του οποίου όπως είπε, φαίνεται πως κάλυπτε την ανάγκη της μητρότητας, κάτι που ωστόσο ξεκαθάρισε μετά τον χωρισμό τους.

Η ηθοποιός αποκάλυψε, ότι είχε προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων και εντελώς συνειδητά επέλεξε τον χρόνο που θα γίνει μητέρα, σημειώνοντας ότι χώρισε με τον σύντροφο της ούσα έγκυος, καλούμενη να αντιμετωπίσει μια εντελώς καινούρια πραγματικότητα, ιδίως μετά και την έλευση της κόρης της. «Με επηρέασε πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλη αυτήν την περίοδο. Είχα την τύχη, να έχω μια καλή εγκυμοσύνη, οπότε δε φορτώθηκε και με άλλα πράγματα. Αλλά ήταν δύσκολο, ναι. Πληγώθηκα, τραυματίστηκα, όλα αυτά» ανέφερε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η λίγων μηνών Μελία, όπως την έχει ονομάσει μέσω της διαδικασίας της ονοματοδοσίας, έχει αλλάξει την ζωή της και μάλιστα αισθάνεται τύψεις, καθώς δουλεύει πολλές ώρες και δεν είναι μαζί της για να της προσφέρει όσα θέλει. «Νομίζω ότι δεν έχεις περιθώρια να μην είσαι καλά, όταν βγει από την κοιλιά το μωρό. Νιώθω καθημερινά, ότι δεν είμαι αρκετά καλή μαμά. Δουλεύω πολύ, γυρίζω κουρασμένη. Θέλω να της μιλάω, με παίρνει ο ύπνος. Θέλω κι άλλο» πρόσθεσε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Μάλιστα, στα πρώτα γυρίσματα της σειράς «Η Μάγισσα» ήταν στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης, κάτι που φαίνεται και από την εμφάνιση της στα πλάνα, όπως λέει και τότε αντιμετώπισε διάφορες ιδιαιτερότητες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό