19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μαρινάκης: «Ο “Αθήνα 98,4” ανήκει στον δήμο» – Η αντίδραση του Χάρη Δούκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ 100,3 ο Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε και για τα σενάρια που υπάρχουν για αλλαγή του καθεστώτος των ζημιογόνων δημοτικών ραδιοφώνων. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι αυτά δεν έχουν καμία βάση.

«Ούτε κάποια τέτοια σκέψη, ούτε κάποια τέτοια πρόθεση υπάρχει. Ο 98,4 ανήκει στον δήμο, στους δημότες της Αθήνας. Αλίμονο αν είχαμε έναν τέτοιο σχεδιασμό. Δεν ξέρω από πού προέκυψε αυτή η πληροφορία» ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του Κυβερνητικού εκπροσώπου έφερε και την αντίδραση του Χάρη Δούκα. Ο Δήμαρχος Αθηναίων σε ανάρτησή του επεσήμανε: «Χαιρόμαστε που μετά από τρεις μέρες σιωπής, επιτέλους, η κυβέρνηση δημόσια και επίσημα, διέψευσε τα δημοσιεύματα σχετικά με την υφαρπαγή του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού 984, από τον Δήμο Αθηναίων».

Χαιρόμαστε που μετά από τρεις μέρες σιωπής, επιτέλους, η κυβέρνηση δημόσια και επίσημα, διέψευσε τα δημοσιεύματα σχετικά με την υφαρπαγή του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού 984, από τον Δήμο Αθηναίων.

— Haris Doukas (@h_doukas) January 5, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό