20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μαρινάκης για οπαδική βία: Τώρα όσοι καταδικάζονται θα μπαίνουν φυλακή

Ειδήσεις Ελλάδα

Την αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης στην οικογένεια του αστυνομικού που δίνει μάχη για τη ζωή του εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης το πρωί του Σαββάτου, λίγο πριν την έκτακτη σύσκεψη για την οπαδική βία που θα πραγματοποιηθεί στο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του αστυνομικού που δίνει τη μάχη της ζωής του γιατί βρέθηκε στο σημείο που όφειλε να είναι για να προστατεύσει όλους εμάς τους υπόλοιπους. Και αυτό το νέο παιδί είναι πιθανό να μην γυρίσει στο σπίτι του. Και προσευχόμαστε όλοι για να γυρίσει υγιής και δυνατός στο σπίτι του», σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο Παύλος Μαρινάκης.

«Μιλάμε για εγκληματίες, δεν νομίζω ότι κάποιοι από αυτούς που πήγαν στο βόλει ξέρουν τι σημαίνει φιλέ, σετ. Πήγαν για κάποιον συγκεκριμένο λόγο και δεν έχουν χρώμα ούτε ομάδα. Αυτοί που είναι εγκληματίες, είναι εγκληματίες. Ήδη έχει εξαγγείλει ο υπουργός Δικαιοσύνης και θα είναι η τρίτη παρέμβαση για μία σειρά αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Τώρα, όσοι καταδικαστούν για οπαδική βία θα μπαίνουν φυλακή», πρόσθεσε.

Επίσης, ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε τη βούληση της κυβέρνησης να λάβει άμεσα μέτρα για την οπαδική βία. «Αντιλαμβανόμαστε την οργή και δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Πρωθυπουργός είχε πει τον Αύγουστο ότι όλα αυτά είναι δυναμικά, εφόσον παρατηρηθεί έξαρση. Θέλουμε να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που εργάζονται, τους ανθρώπους που είναι γύρω από τον αθλητισμό, τους φιλάθλους που θέλουν να πάνε με τις οικογένειές τους να δουν τον αγώνα»

Με αφορμή τη σημερινή σύσκεψη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι θα πρέπει «να περιμένουμε έναν Πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση που δεν μασάει τα λόγια του και εφαρμόζει αποφάσεις που κάποιοι φοβόντουσαν να εφαρμόσουν για δεκαετίες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό